Avain-UFO Massachusettsissa

Havaintopäivämäärä: maaliskuun 8. 2020

Havaintopaikka: Plymouthin piirikunta, Massachusetts, USA

Tämä avaimen muotoinen UFO nähtiin Massachusettsissa. Kappale näyttää koostuvan useammasta osasta. Silminnäkijä nimitti niitä moneksi mustaksi orbiksi yhdessä. Tämä voi olla näin. Ensimmäinen ajatukseni on, että se on monta mustaa palloa, jotka on sidottu yhteen etteivät ne karkaa, mutta kuitenkaan ne ei tulisi olla tällä tavalla linjassa, ja jos ne olisivat ilmapalloja, se ei kykenisi kiihdyttämään ja kaasuttamaan pois, niinkuin silminnäkijä kertoo.

Avaruusolentojen orbit saattavat kuitenkin ottaa tällaisen muodon ja seurata toisiaan yksimielisesti. Omituista kuitenkin. Olisipa meillä parempi video siitä, paremmin fokusoitu video auttaisi meitä ratkaisemaan tämän välittömästi. Ehkäpä toiset ovat myös nauhoittaneet sen. Aika näyttää.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo:

Kappale lensi päämme tasalla, sanoisin että ei kauempana kuin jalkapallokentän mitan verran meistä. Näin, että se oli noin helikopterin kokoinen, jos ei suurempi, mutta en osannut sanoa mikä se oli. Sen takia otin kameran ja aloin kuvata. Siihen mennessä kun sain puhelimeni esiin, kappale oli jo alkanut kiihdyttää poispäin meistä. Vaikka se näyttää videolla leijailevalta, se itse asiassa matkaa eteenpäin suurella nopeudella.

 

Artikkelin julkaissut ET Data Base

Yksi vastaus artikkeliin ”Avain-UFO Massachusettsissa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.