Chileläinen liikemies valokuvasi UFOn MM-kisojen aikana

Carlos Ruizin valokuva Ouro Preton kaupungissa paljastaa itsevalaisevan levyn taivaalla.

Tuhannet olivat matkustaneet Brasiliaan katsomaan Chilen jalkapallopeliä MM-kisoissa. Eräs heistä oli Carlos Ruiz, liikemies ja Aconguan yliopiston varadekaani.

”Kun Chile hävisi Belo Horizontessa, menin minulle suositeltuun kaupunkiin. Se oli vanha kaupunki, maailmanperintöpaikka portugalilaisella tunnelmalla. Kiertelin katuja, kävin museoissa, otin valokuvia.  Tämä tapahtui minulle ennen paluutani heinäkuun 1. päivä.”

Hänen yli kuukauden Brasilianvierailunsa aikana liikemies käytti Nikonin P510 -kameraa.

”Illalla kello 18.15 olin ottamassa viimeisiä valokuviani ennen bussiasemalle paluuta, ja silloin näin jonkin ilmestyvän. Pitelin kameraa ja otin kaksi valokuvaa. Sen jälkeen se hävisi. Näin jonkin ilmestyvän tyhjästä ja se sai huomioni.”

 

Ruiz sai esineestä kaksi valokuvaa noin 2 sekunnin päästä toisistaan. Raporttinsa mukaan toisia silminnäkijöitä ei ollut paikalla tai nähnyt UFOa alueella.

”Sen katoamisen jälkeen menin katsomaan jos näkisin sen muualla, mutta se oli poissa. Jatkoin valokuvien ottamista. Minulla on ollut onni kun olen päässyt matkustamaan paljon, mutta tämä on ensimmäinen kerta kun jotain tällaista tapahtuu. Chilessä näin joskus jotain omituista Candelariassa, mutta en päässyt valokuvaamaan sitä.”

Valokuvat ja liikemiehen todustus analysoidaan elokuun 14. päivä. Sillä aikaa ufologit pitävät luentosarjan elokuun 15. ja 16. päivinä La Serenan vuosipäivillä.

Carlos Ruiz antoi luvan julkaista Brasiliassa otetut kuvat jotta La Serenan Puerta Mallissa käyvät ihmiset voivat nähdä kuvat Expo OVNIssa. Esillä on historiallisia UFO-tapauksia, mukaanlukien Paihuanon 7.10.1998 tapahtunut UFO-törmäys.

[Translation (c) 2014 S. Corrales, IHU with thanks to Guillermo Giménez, Planeta UFO]

(Lähde : inexplicata.blogspot.fr)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.