Chilen laivaston UFO-video pilviä tuottavasta UFOsta

Havaintopäivämäärä: 11. marraskuuta 2014
Havaintopaikka: Chile

Kamera WESCAM MX-15 Infra Red
Helikopteri Airbus Cougar AS-532

Video mustavalkoinen lämpötilakuva, digitaalinen värivideo

Lähde: http://www.cefaa.gob.cl/home/en-la-prensa/noticias/casoarmada

Miten menee? COVID on lähtemässä lapasesta täällä Taiwanissa, kahdessa viikossa mentiin 50 paikallisesta tapauksesta 15 tuhanteen tapaukseen päivässä. Se on omikronia joten ei niin vaarallinen, mutta silti ärsyttävä. Tämä on ensimmäinen kerta kun COVID on karannut kontrollista täällä.

Olen saanut viestejä Twitterissä, Instagramissa ja Facebookissa, UFOista enimmäkseen. Ihmiset sanovat minulle, että UFOt eivät tee pilviä. En ole arma miksi he rajoittaisivat teknologiansa kyvykkyyttä kun se on niin edistynyttä, että se pystyy mihin vain?

Tein nämä kaksi videota. Ensimmäinen video on puolentoista minuutin mittainen, jossa näkyy Chilen UFO tekemässä pilveä harhauttaakseen laivaston helikopteria, jotta se näkisi ovatko avaruusolennot aliarvioineet ihmisten kyvyt jäljittää niitä vaiko ei. Avaruusolennot nopeasti saivat selville, että ne olivat näkyvillä helikoptereille. Tämä näytti kiinnostavan avaruusolentoja, joten ne jäivät pyörimään yli kymmeneksi minuutiksi. Toisella videolla näkyy Chilen laivaston raakavideo UFOsta. Voit nähdä UFOn tuottavan vanan jälkeensä sekä infrapunakuvassa että normaalin värisenä. UFO on melkein näkymätön, vain pieni valkoinen piste heijastuu pilvien väristä sen alta. Tämä video vahvistaa UFOjen kyvyn luoda pilviä, mutta se myös vahvistaa infrapunakuvan kykenevän pääsemään läpi avaruusolentojen verhoamistekniikasta. Se vahvistaa, että avaruusolennot nauttivat meidän koettelemisesta.

Scott C. Waring,  Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.