Cisco Groven mysteeri

Syyskuussa 1964 kapteeni McLeod ja kersantti Barnes lähetettiin Wright-Pattersonin tukikohdasta Ohiossa tutkimaan UFO-havaintoa Pohjois-Kaliforniassa.

Wright-Pattersonin tukikohta sai paljon UFO-havaintoraportteja. 99% niistä voitiin selittää. Ja monta prosenttia havainnoista oli myös huijauksia, joissa tavoiteltiin vain huomiota.

1% havainnoista luokiteltiin UFOiksi ja lähetettiin Project Blue Bookille. McLeod ei tiennyt mitä raporteille siellä tapahtui. Se, että hänet oltiin lähetetty toiselle puolelle maata, tarkoitti tämän olevan ilmavoimille tärkeää.

McLeod oli saanut kopion UFO-tarkkailuviraston sähkösanomasta. Siinä oli normaali ”Priority”-leima. Teksti kuului:

”Ohjusteknikko Tahoessa, Sacramentossa raportoi UFOn laskeutuneen ja aluksesta sisältä tulleen ulos olentoja. Käsky: Tutki ja rajaa välittömästi havainto käyttäen yleisiä protokollia.”

McLeodin ensitoimi oli haastatella silminnäkijöitä. 17 vuoden tutkijanuransa aikana tämä oli omituisin UFO-tarina, jonka hän oli koskaan kuullut.

Silminnäkijäraportin tiivistelmä: Silminnäkijä Donald Shrum oli hämmentynyt ja erossa metsästystovereistaan, minkä vuoksi hän päätti viettää yön turvallisesti puussa, kaukana mahdollisista saalistajista.

Shrum havaitsi epätavallista valoa, kun hän istui valitsemassaan männyssä, joka oli 12 jalkaa maanpinnan yläpuolella. Hänen yllätyksekseen sen lähde muistutti massiivisen sikarinmuotoisen aluksen ajovaloa…

Tämän jälkeen pienempi alus tuli esiin yhdestä emoaluksen valtavasta suorakulmaisesta portista. Tästä toissijaisesta aluksesta nousi joukko olentoja, joita Shrum saattoi kuvailla vain humanoideiksi.

Näillä olennoilla oli avaruuspuvut yllään, ja heidän mukanaan oli jonkinlaisia robotteja, joiden tehtävänä näytti olevan paikallisen kasviston tutkiminen.

Kun Shrum pysytteli piilossa puussa, olennot tulivat tietoisiksi hänen läsnäolostaan, ja muutamat heistä näyttivät päättäneen siepata hänet tuntemattomasta syystä. Shrum ei lannistunut, vaan vastusti näitä tunkeilijoita raivokkaasti käyttäen kaikkea käytettävissään olevaa ja onnistui lopulta torjumaan heidät.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.