David Gruschin alkuperäinen tunnin mittainen haastattelu

Entinen Yhdysvaltain ilmavoimien upseeri ja Pentagonin sisäpiiriläinen David Grusch on tehnyt kiehtovan paljastuksen, jossa hän esittää järkyttäviä väitteitä Yhdysvaltain hallituksen salaisesta osallisuudesta tunnistamattomiin lentäviin esineisiin (UFO) ja niitä ohjaaviin olentoihin. Toimittaja Ross Coulthartin kanssa antamassaan tunnin mittaisessa haastattelussa Grusch paljasti huippusalaisesta Yhdysvaltain ohjelmasta, jonka hän väittää tutkineen, hakeneen ja salanneen todisteita avaruusolentokontaktista vuosikymmenien ajan.

Grusch, joka on Afganistanin sodan veteraani ja joka on palvellut 14 vuotta Yhdysvaltain ilmavoimissa, väittää saaneensa luottamuksellista tietoa, koska hän oli yhteydessä muihin salaoperaatioon osallistuneisiin henkilöihin. Ilmavoimien palveluksen jälkeen Gruschin ammatillinen matka johti hänet tehtäviin National Geospatial-Intelligence Agency (NGA) -virastossa ja National Reconnaissance Office (NRO) -virastossa, jotka molemmat syvensivät entisestään hänen uppoutumistaan UFO-tiedustelun salaiseen maailmaan.

Tehtävässään NRO:ssa Grusch oli aktiivisesti mukana tunnistamattomien ilmailmiöiden (UAP) työryhmässä, joka perustettiin tutkimaan kasvavaa määrää UFO-havaintoja. Täällä hän sai tiettävästi tietoonsa joitakin Yhdysvaltain hallituksen tiukimmin varjeltuja salaisuuksia.

Gruschin väitteiden ytimessä on kiistanalainen väite, jonka mukaan avaruusolennot, jotka eivät suinkaan ole hyväntahtoisia tai välinpitämättömiä ihmiskuntaa kohtaan, ovat osoittaneet pahansuopia aikomuksia vieraillessaan Maassa ja jopa aiheuttaneet ihmiskuolemia.

Grusch sanoi, “Luulen, että looginen virhe on se, että koska ne ovat kehittyneitä, ne ovat kilttejä. Emme tule koskaan ymmärtämään niiden koko tarkoitusta, ja se johtuu siitä, että emme ole niitä. Mutta luulen, että pahantahtoiselta vaikuttavaa toimintaa on tapahtunut. Se perustuu ydinteknologian laitosten tutkimuksiin ja todistajien lausuntoihin.”

Tämä näkökulma rikkoo perinteisen narratiivin, jonka mukaan kehittyneet avaruusolentojen sivilisaatiot välttämättä noudattaisivat pasifistista tai hyväntahtoista oppia. Sitä vastoin Grusch ehdottaa, että saatamme naiivisti soveltaa inhimillisiä moraalikäsityksiämme lajeihin, joiden motiivit ovat mahdollisesti käsittämättömiä.

Sen lisäksi, että Grusch väittää, että Yhdysvaltain hallitus on aktiivisesti salannut tietonsa näistä kohtaamisista, hän väittää, että Yhdysvallat on joutunut hiljaiseen asevarustelukilpailuun Venäjän ja Kiinan kanssa. Tavoite? Saada ylivoimainen ymmärrys Maan ulkopuolisesta teknologiasta ja mahdollisesti valjastaa sen voima.

Gruschin mukaan Yhdysvaltain hallitus on valmis menemään poikkeuksellisen pitkälle suojellakseen näitä salaisuuksia, mikä on hänen mielestään erityisen huolestuttavaa. Grusch toteaa, että jopa ”valkokaulusrikoksia” on tehty tämän salaisuuden säilyttämisen nimissä.

Lisäksi hän viittasi UFO-havaintoihin, joissa oli jalkapallokentän kokoisia aluksia, ja muihin silminnäkijäkertomuksiin, joissa kerrottiin yksityiskohtaisesti kohtaamisista sellaisten lentokoneiden kanssa, jotka pystyvät vääristämään tilaa ja aikaa. Eräässä tällaisessa kertomuksessa eräs toinen sotaveteraani väittää, että hänen kuuden miehen yksikkönsä havaitsi aseilla lastatun UFOn ollessaan sijoitettuna Indonesiassa.

Gruschin hyytävä kertomus on viimeisin monista viimeaikaisista paljastuksista, jotka ovat nostaneet UFO-keskustelun takaisin julkisuuteen. Kun Yhdysvaltain hallitus on vähitellen tunnustanut UAP:t, nämä paljastukset vaativat lisää avoimuutta, lisää tieteellistä tutkimusta ja loppua vuosikymmeniä jatkuneelle kieltämiselle ja disinformaatiolle.Vaikka hänen kertomuksensa saattavat horjuttaa käsityksiämme omasta paikastamme maailmankaikkeudessa, ne voivat lopulta edistää laajempaa ymmärrystä siitä todellisuudesta, että jaamme tämän kosmoksen muiden, kehittyneempien sivilisaatioiden kanssa. Nyt kun olemme tällä uudella rajalla, on selvää, että ufo-ilmiö ei koske vain valoja taivaalla, vaan sitä, keitä me olemme, mitä meistä voi tulla ja miten elämme rinnakkain yhä monimutkaisemmassa kosmisessa naapurustossa.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.