Eläkeläinen nappasi UFO-kuvan, muistutti elokuvaa ’Close Encounters’

Jotkut ihmiset yrittävät osoittaa UFOjen olemassaolon valeeksi keräämällä todistusaineistoa kuten sääraportteja, tilastoja ja graafeja. Kuitenkin totuus on, että lentävät esineet ovat älykkäiden olentojen ohjauksessa. Tutkijat ja harrastajat uskovat myös, että ilmiö on todellinen.

Helmikuun 28. päivä 2016 John MacDonald, 65-vuotias eläkeläinen Skotlannin Perthistä, ajoi kotiin ystävänsä luota vierailulta. Hän kuuli omituisia ääniä ajaessaan. Sitten hän näki omituisen kohteen lentämässä taivaalla.

Hän ei huomannut omituisia valoja ennen kuin hän kuuli iskun ja katsoi kiikareillaan. Kohteen leijaillessa hän otti pari valokuvaa. Sitten muutama minuuttia myöhemmin kohde oli kadonnut. Hän ihmetteli oliko hän pelästyttänyt sen kameran salamalla.

flying-saucer

Hän uskoo kohteen olleen avaruusolentojen alus. Hän arvioi sen olleen arviolta 50-70 metrin päässä hänestä kuvia otettaessa. Skotlannin ilmailuviranomaiset sanoivat, että pimeässä lentäminen on haastavaa.

Ihmiset, jotka kieltäytyvät tunnustamasta elämän olemassaoloa muilla planeetoilla, tarjoavat omille väitteilleen erilaisia todisteita. He uskovat, että kansa aina etsii jotain epätavallista ja ihmeellisiä sattumia. Lentävät kohteet eivät voi operoida ilman valtion lupaa.

Lentokentillä on tiukat toimenpiteet epätavallisten ja odottamattomien tilanteiden varalta. Se tarkoittaa, että lentävät kohteet eivät saa lentää. Vaikka skeptikot eivät olisikaan vakuuttuneita todisteista, homma voi silti jatkua.

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.