Entinen sotilaslentäjä julkaisi kuvaa UFO-kohtaamisestaan

Ryan Graves, tunnettu ilmiantaja, joka todisti hiljattain kongressin kuulemistilaisuudessa UFO/UAP-ilmiöstä, on jakanut X(Twitter)-kanavallaan vaikuttavan kertomuksen henkilökohtaisesta kohtaamisestaan UFOn kanssa. Tapahtuman kerrotaan tapahtuneen rutiinilennon aikana.

kuva: Ryan Graves
kuva: Ryan Graves

Lainaus:

”Olen (suuren yhdysvaltalaisen lentoyhtiön) A320/321-kapteeni, ja erään lentoni aikana tapahtui hiljattain seuraava havainto. Sen jälkeen, kun kerroin tarinani, useat muut (Yhdysvaltain suurimman lentoyhtiön) lentäjät ovat ottaneet yhteyttä minuun ja kertoneet samanlaisista kokemuksistaan.

Viime viikolla heinäkuussa 2023 lähdin Santo Domingo DR:stä klo 2305 määränpäänä New Yorkin JFK. Lentoreittini oli L453 New Yorkin alueen merialueen ilmatilassa, joka ei näy tutkassa, satojen kilometrien päässä. Noin tunnin kuluttua lennosta, kun lähestyimme NY:n merialueen ilmatilan eteläistä rajaa, ja 32 000 jalan korkeudessa, tein näköhavainnon liikenteestä, joka oli liian kirkas ja näytti olevan noin 80 mailin etäisyydellä… ja sitten katosi näköpiiristä. En koskaan nähnyt liikennettä TCAS-järjestelmässä.

Muutamaa minuuttia myöhemmin näin kaksi pyöreän muotoista kohdetta, joista toinen oli valaistu ja toinen ei ja jotka lensivät muodostelmassa aivan horisontin yläpuolella, etäisyydellä, jonka arvelin olevan 120-200 merimailia. Kohteet valaistuivat kirkkaaksi kuin tähti muutamaksi sekunniksi, sitten pimenivät muutamaksi minuutiksi ja valaistuivat uudelleen. Kirkkaus vaihteli kirkkaasta erittäin kirkkaaseen ja pimeään. Valaistun kohteen väri oli valkoinen valo.

Kuvissa näkyy selvästi toinen kohde, joka seurasi valaistua kohdetta, mutta se ei valaissut itseään.

Minulla on upouusi Samsung S23 -puhelin, jossa on markkinoiden paras kamera matkapuhelimelle, ja aloin tallentaa tätä kohdetta videolle. Minulla on hieno 7 minuutin video (katso alla) sen ilmestymisestä ja katoamisesta, kun puhuin siitä muiden koneiden kanssa 123.45 vhf:llä. Voit kuulla tuon keskustelun videolla! Toinen matkustajakone noin 400 merimailia ennen meitä 36 000 jalan korkeudessa ilmoitti nähneensä saman asian.

Yhdessä ottamissani valokuvissa (katso ensimmäinen ja toinen kuva yllä) voit itse asiassa nähdä valaistun kohteen ja valaisemattoman kohteen hyvin selvästi pyöreinä metallisina esineinä.

Yllä olevassa kuvassa voit nähdä, että pitkässä valotuksessa tähdet ovat valopisteitä, mutta UFOt ovat valoviivoja, koska ne liikkuvat! Se on todella hienoa!

Valo näytti olevan horisontissa tai juuri horisontin yläpuolella, kunnes pääsimme lähemmäs määränpäätämme New Yorkia. Juuri ennen laskeutumisemme aloittamista kohteet näkyivät paljon korkeammalla taivaalla 80-90 astetta horisontin yläpuolella ja paljon kauempana, itse asiassa ilmakehän ulkopuolella.”

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.