Harmaa avaruusolento Boliviassa?

Bolivian Tarijassa sijaitsevan Pilcomayo-joen rannalla otettu kiehtova valokuva on herättänyt kohua sosiaalisessa mediassa, ja spekulaatiot mahdollisesta maan ulkopuolisesta olennosta ovat velloneet.

kuva: NOTIVISIÓN
kuva: NOTIVISIÓN

Kasvavan epävarmuuden ja kuvan aitoutta koskevan selvyyden tarpeen keskellä NOTIVISIÓN kysyi ufologian asiantuntijan näkemystä. Tunnettu ufologi Javier Carlos Cordero, joka tunnetaan kokemuksestaan Maan ulkopuolisten havaintojen ja ilmiöiden tutkimisessa, kertoi analyysinsä arvoituksellisesta kuvasta, uutistoimisto Reduno raportoi.

Cordero valotti salaperäisen olennon mahdollista luonnetta toteamalla: ”Voit nähdä tämän hahmon kävelevän tai liikkuvan Pilcomayo-joen rannalla. Kuvassa on puoliksi läpinäkyvä olento, jolla on pitkulaiset raajat, piirteet, jotka vastaavat sitä, mitä yleisesti kutsutaan ’harmaaksi olennoksi’.”

Cordero suhtautui asiaan kuitenkin varovaisesti, pidättäytyi hätiköidyistä johtopäätöksistä ja korosti, että asia on tutkittava perusteellisesti ennen tuomioiden tekemistä. ” Kuvan on läpäistävä analyysiprosessi suodattimen läpi, jolla määritetään sen aitous ja se, onko sitä manipuloitu digitaalisesti. Vasta sen jälkeen voimme päätellä, onko kyseessä aito todiste vai muokattu tuote”, Cordero lisäsi ja korosti tiukan lähestymistavan tärkeyttä.

Tarijan alueella on jo aiemmin havaittu tunnistamattomia lentäviä esineitä ja selittämättömiä olentoja. Alueen mineraalien runsaus ja mahdolliset ulottuvuusportaalit saattavat liittyä toisiinsa. Historiallinen konteksti on myös merkittävä, mukaan luettuna Mecoyan tapauksen uudelleenarviointi 6. toukokuuta 1978, jolloin havaittiin aluksia ja vastaavia olentoja.

kuva: NOTIVISIÓN
kuva: NOTIVISIÓN

Kuva mahdollisesta kohtaamisesta Maan ulkopuolisen olennon kanssa ei edelleenkään anna tavanomaisia selityksiä, ja yhteisö on sekä kiinnostunut että odottelee jännittyneenä meneillään olevan tutkinnan päätelmiä.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.