Harmaa kolmio-UFO kansainvälisellä avaruusasemalla

Tammikuun 6. päivänä 2016 ISS:n livekamera tallensi harvinaisen harmaanvärisen bumerangi-UFOn lähellä kansainvälistä avaruusasemaa. Neljä päivää aiemmin tammikuun 2. päivänä amatööriastronomi havaitsi bumerangi-UFOn Illinoisissa. Mahdollisesti kyseessä oli sama UFO.

Amatööriastronomi kertoo:

Olin takapihallani teleskoopin ja kiikareiden kanssa katselemassa komeetta Catalinaa. Taivas oli pimeä ja täydellisen selkeä, tuuli puhalsi laiskasti luoteen suunnasta.

Esine tuli näkyviin kiikareilla kun tarkkailin Arcturusta. Kesti noin 2 sekuntia päästä 5 asteen näkökulmasta ja se oli täysin hiljainen. Se oli tasaisen harmaa ulkonäöltään ja siinä ei näkynyt erillisiä näkyviä valoja. Se näytti liukuvan elegantisti ja pehmeästi pohjoisesta etelään noin 46 asteen korkeudella. Se ei muuttanut suuntaansa tai korkeuttaan. Minulla ei tietenkään ole mahdollisuutta tietää sen oikeaa kokoa tai lentokorkeutta, mutta sen kulman koko oli noin yhden asteen ja kulmanopeus samaa luokkaa kuin matkustajalentokoneella keskimääräisessä lentokorkeudessa.


UFOn reunat olivat terävät eikä mitään sumua näkynyt. Esine ei kuitenkaan näyttänyt litteältä.

Istuin nurmikolla taloni vieressä. Seurasin sitä kiikareillani kunnes se liikkui aurinkohuoneeni yllä. Nousin välittömästi ja siirryin talooni tarkastellakseni sitä. Mutta se oli kadonnut!

50 vuoden astronomikokemuksella en koskaan ole nähnyt mitään tällaista. Oma mielipiteeni UFOista on että tätä ilmiönä ei osata selittää, mutta se voisi olla jotain kolmesta kategoriasta:

1. salainen armeijan alus
2. tuntematon ilmakehän tai magneettikentän ilmiö
3. jotain muuta, energianVaimoni on myös elinikäinen amatööriastronomi, ja hän on nähnyt jotain samanlaista vanhempiensa takapihalla Chicagon länsipuolella keväällä 1968. Kolme identtistä harmaata bumerangia ilmestyi tyhjästä, liikkuivat Orionin vyön läheltä ja hävisivät täydellisesti. Ne olivat hiljaisia.Vanhempani näkivät harmaan bumerangin vuonna 1947, ja se liittui nopeasti, paljon nopeammin kuin sen ajan lentokoneet. Se liikkui horisontista horisonttiin muutamassa sekunnissa. Se oli myös täydellisen hiljainen. Tämä tietty esineluokka on nähty ympäri maapalloa vuosikymmeniä. Siksi ykköskategoria tuntuu epätodennäköiseltä.

Koulutettuna astronomina ja uusien astronomisten teorioiden innokkaana seuraajana, olen pitkään epäillyt meidän olevan ainoat ihmismuotoiset elämänmuodot universumissa. Olen tullut tähän päätelmään lukemalla ja tutkimalla sekä loogisella ajattelulla. Siksi en sulje pois vaihtoehtoa että fyysiset olennot aurinokuntamme ulkopuolelta vierailisivat planeetallamme. Suunnittelen pitäväni kameraa mukana kun ne vierailevat seuraavan kerran. Toivottavasti en joudu odottamaan toista 50 vuotta!

StreetCap1:n kuvaama video ISS:n UFO:sta

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.