Harvinainen äänite Westallin UFO-tapauksesta vuodelta 1966

Westallin UFO-kohtaaminen oli tapaus joka sattui 6. huhtikuuta 1966 Melbournessa, Australiassa. Yli 20 minuutin ajan 200 opiskelijaa ja opettajaa kahdessa koulussa todistivat nähneensä tunnistamattoman lentävän esineen, joka laskeutui avoimelle ruohokentälle lähistöllä.

Laidun oli mäntypuiden vieressä alueella joka tunnetaan nimellä The Grange. Raporttien mukaan esine laskeutui luoteiseen suuntaan Clayton Southin alueesta Australian Victoriassa.

Tämä QUFOSRin (Queensland UFO sightings and Research) sisältää harvinaisen äänitteen James J. Kibeliltä, joka puhuu tunnetusta Westallin UFO-tapauksesta tavattuaan luonnontieteiden opettajan joka näki tapauksen.

Alla on jotain muistiinpanoja, mikäli ääni ei kuulu äänitteessä kunnolla:

 1. Luonnontieteiden lehtori, kaksi muuta työntekijää ja 300 lasta näki UFOn liikkuvan koulun yllä.
 2. 5 lentokonetta yritti saada UFOn kiinni.
 3. Luonnontieteiden lehtori oli samassa kerhossa kuin McDonaldin lanko, omituinen yhteensattuma. Johtuen tästä yhteydestä, MdDonalt kutsui luonnontieteiden opettajan kylään ja he puhuivat asiasta yksityiskohtaisesti.
 4. Uskoo, että viranomaiset eivät siivonneet havaintoa piiloon, vaan rehtori. Hän oli niin peloissaan, että päätti mennä koulun pihalle sen jälkeen kun alus oli takaisin taivaalla.
 5. Kun kuninkaallinen Australian ilmavoimat yritti saada yhteyttä rehtoriin, hän käski heidän ’hypätä järveen’.
 6. Lapset juoksivat luonnontieteiden lehtorin huoneeseen hysteerisinä, joten hän meni itse katsomaan.
 7. Hän ei kyennyt näkemään UFOa aluksi, mutta näki muita lapsia katselemassa luoteeseen. Kun hän pääsi paikalle, hän näki UFOn leijailemassa voimalinjojen yllä.
 8. Luonnontieteiden lehtori kuvasi esinettä kirkkaan hopeiseksi, noin autonrenkaan kokoiseksi, jolla oli ”putki” ilmassa.
 9. Tässä kohtaa hän havaitsi kevytlentokoneen liikkumassa sitä kohti noin 300 metrin korkeudella, vähän yli kilometrin päässä siitä missä he seisoivat.
 10. Nyt tuli lisää lapsia ja liikunnan opettaja paikalle.
 11. Kevytkone ilmeisesti soitti muita koneita paikalle ja 4 lähestyi alusta.
 12. Luonnontieteiden lehtori sanoo nähneensä uskomattomimman ilmaliikkeen mitä hän on koskaan nähnyt, lentokoneet tekivät kaikkensa lähestyäkseen kappaletta. Ihme ettei törmäyksiä havaittu.
 13. Joka kerta kun lentokoneet lähestyivät kappaletta, se kiihdytti hitaasti, sitten nopeasti pois koneista ja sitten taas pysähtyi.
 14. Tätä jatkui noin 20 minuuttia, tässä kohtaa 360 ihmistä (lapsia, henkilöstöä) katseli.
 15. Esine kiisi pois sekunneissa.
 16. Rehtori tuli ja vaati kaikkia palaamaan luokkiinsa heti ja piti koululle luennon. Hän kertoi oppilailleen että heitä rankaistaisiin mikäli he puhuisivat tästä, ja sanoi henkilöstölle että he menettäisivät työpaikkansa, mikäli puhuisivat asiasta.
 17. Luonnontieteiden lehtorilla oli 3 tutkintoa. Hän ei ollut tyhmä. Häntä ärsytti rehtori.
 18. Kun hän pyysi liikunnan opettajaa kuvaamaan sen mitä hän näki, hän ei sanonut mitään.
 19. Eräs vanhemmista lapsista vahvisti tarinan ja tarkasti kuvasi esineen. Kun häntä pyydettiin uudestaan, hän ei enää ollut siellä, hän oli mennyt kotiin eikä puhunut asiasta enää.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.