Hehkuva lautanen Bangkokin yllä

Havaintopäivämäärä: 24. huhtikuuta 2022
Havaintopaikka: Bangkok, Thaimaa
Kuva: Bradley BankDad, Thaimaa

Thaimaassa asuva Bradley BankDad kuvasi oranssin värisen lautasaluksen liikkumassa taivaalla. Kappale oli jättiläismäinen, arviolta suihkukoneen kokoinen. Taivas oli suurimmaksi osaksi selkeä, mutta UFO liikkui kohti joitain pilviä taivaalla, aivan kuin se yrittäisi karata näkyviltä. Onneksi Bradley kerkesi kuvata puhelimellaan hienoa raakakuvaa. UFO on klassinen lautasalus ja se on kallistuneena kulmassa, aivan kuin Bob Lazar sanoi niiden kulkevan. Kiistämätöntä näyttöä siitä, että UFOt ovat aktiivisia Aasiassa!

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo (käännös):

สวัสดีครับ พอดีผมกับแฟนอยู่หน้าบ้านเมื่อวานตอนเย็น เห็นอันนี้บนท้องฟ้าแถวๆวงศ์สว่าง อยากให้ช่วยกันดูว่าคืออะไรครับ ปกติที่เคยเห็นดาวหางจะไม่ใช่ลักษณะนี้ ในคลิปคือเสียงของแฟนกับผมเองครับ ไม่ได้ดูดคลิปมา ***มองด้วยตาเปล่า บินอยู่สูงกว่าเมฆ ความเร็วและไซส์เท่าๆกับเครื่องบินพาณิชย์

Hei. Minä ja poikaystäväni olimme taloni edustalla eilen. Näin tämän taivaalla Wongswangissa. Haluaisin että autatte meitä tajuamaan mikä se on. Olen nähnyt tähtiä ja muita tavallisia juttuja, tämä ei ole sellainen. Tällä videolla kuuluu poikaystäväni ääni. En editoinut videota. *** Katsoin sitä omin silmin, se lensi korkeammalla kuin pilvet, sen nopeus ja koko vastasivat reittilentokonetta.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.