Hehkuva valo Greenvillessa

Havaintopäivämäärä: 26.9.2022
Havaintopaikka: Greenville, Wisconsin, USA

Tässä sähköpostiraportissa hehkuva pallo näkyy taivaalla, joka muuttaa väriään ja muotoaan pallosta timantiksi silmänräpäyksessä. Kohde on suuri, liian suuri ollakseen tähti tai planeetta, ja väläykset vaikuttavat olevan kommunikaatiota katselijoille. Jos osaat purkaa viestin värikuviosta, pystyt myös purkamaan viestin jonka he lähettävät katselijoille. Veikkaan, että sellainen viesti olisi lyhyt ja ytimekäs, niinkuin me tulemme rauhassa, tai tervehdys ystävät.

Scott C. Waring,  Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Kello 06 menin ulos takapihalleni viemään koiria ulos. Kävellessäni ympäriinsä pihaa huomasin omituisen näköisen valon idässä. Minulta otti hetken siristellä silmiä saadakseni selkoa mikä se oli, mutta se näytti kolmiomaiselta ja sillä oli vilkkuvia valoja. Se leijaili ilmassa. Otin nopean videon siltä varalta että se katoaa kun menin sisään hakemaan vaimoa ja lapsia katsomaan. Kaikki kolme sanoivat kohteen olevan epätavallinen. Olen työskennellyt lentoyhtiöille mekaanikkona yli 20 vuoden ajan ja olin myös ilmavoimissa neljän vuoden ajan ja voin sanoa, että tämä on varsin epätavallista.

Arviolta vartin päästä menimme kaikki sisään, kun aurinko alkoi nousta. Päätin mennä ja hakea teleskooppini ja katsoa näkisinkö kohteen. Kun tulin takaisin ulos, kohde oli kadonnut. Ottamani video näyttää vääristyneeltä ja epäselvältä. Omin silmin sen kykeni näkemään paljon paremmin.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.