Hehkuvia levyjä ilmaantuu horisonttiin Ranskassa

Omituinen tapaus sattui Le Bourg-Dunissa, Haute-Normandiessa, Ranskassa. Valokuvaaja kuvasi useita värikkäitä, hehkuvia levyjä yötaivaalla.

Valokuvaaja oli kameralaitteistonsa ja tripodinsa kanssa kuvaamassa yömaisemaa.

Hän saapui paikalle lähelle Le Bourg-Dunia, Haute-Normandiesa kello 22.30 ja otti useita kuvia maisemasta. Kirkas ja valoisa levy ilmaantui luoteistaivaalle muutamaksi sekunniksi.

Muutama sekunti myöhemmin toinen samanlainen valo ilmaantui, paljon lähemmäksi havaitopaikkaa, kun se yhtäkkiä kirkastui oranssin punaiseksi valoksi ja leijaili paikallaan muutaman sekunnin ennen katoamistaan.

Sitten muutaman sekuntia myöhemmin toinen värikäs levymuoto ilmaantui, mutta tällä kertaa niitä oli kaksi. Ne leijailivat näkyvillä arviolta 10 sekunnin ajan. Koko havaintotapahtuma näistä valoista kesti arviolta yhteensä noin 40 minuuttia.

Myöhemmin etsiessään netistä infoa omituisista anomalioista yötaivaalla hän yllättyi saadessaan tietää, että useat ihmiset olivat Ranskassa nähneet myös ne, mutta eri aikoina yöllä.

Tapaus sattui pari päivää ennen uudenvuodenyötä, joulukuun 28. päivä 2016. Voimme vain miettiä mitä nämä valot oikeasti olivat. Olivatko ne ilotulitteita?

Kuitenkin voimme olettaa, että valokuvaaja tunnistaisi ilotulitteet, mutta hän ei puhunut niistä. Tästä voi päätellä, että hän on nähnyt jotain selittämätöntä.

MUFONin tapaus

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.