Hehkuvia UFOja TV-uutisissa Pohjois-Karoliinassa

WWAY News3 uutisoi:
OCEAN ISLE BEACH, NC (WWAY) —

Mikä olikaan taivaalla Ocean Isle Beachin yllä tänä viikonloppuna?

”Luulin nähneeni omituisen valon. Ehkä se oli helikopterien valoa, ja katsoin niiden liikettä, ja ne tekivät tavallaan puolikaaren”, sanoi Woozy Dell, joka on lomalla Ocean Isle Beachilla. ”Ja sitten näin toisen tulevan, ja tämä tuntui hieman oudolta ja se muuttui mielenkiintoisemmaksi.”

Hän sanoo nähneensä sarjan pisteitä taivaalla. Ne näkyivät hehkuvina palloina, väriä vaihtavina ja kasvavana lukumääränä. ”Näin kaksi, ja sitten näin kolme, ja sitten neljä, ja sitten aloin laskea niiden lukumäärää koska ajattelin ’Ei hitsi, mitä tämä on?'” Dell sanoi. ”Ne olivat oranssinpunaisia, ja sitten ne muuttuivat valkoisiksi.”

Hän näki ilmiön myöhään lauantai-illalla. Hän sanoi sen kestäneen vain 17 minuuttia. ”Näin sen taivaalla, ja sitten se meni pois, ja ne valot, ne olivat niin epätavallisia että sellaista ei voi uohtaa” Dell sanoi. Me saimme Wilmingtonista sähköpostia jossa sanottiin omituisten valojen näkyneen myös Wrightsville Beachilla tuona iltana. Kukaan ei tiedä mitä se oli. Dell nauroi ja sanoi, ”minun täytyy tunnustaa, menin seuraavana iltana katselemaan. Ja tämä ilta näyttää pilvettömältä myös, joten…”

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.