Pisaran muotoinen UFO Idahossa

Havaintopäivämäärä: 22.4.2023
HAvaintopaikka: Idaho, USA
Lähde: MUFON

Nämä UFOt eivät näkyneet ennenkuin kuvaaja pääsi kotiin ja katseli kuvia. Valokuvissa näkyy yksittäinen UFO liikkumassa niin nopeasti, että se näkyy jokaisessa kuvassa useampaan otteeseen. Kohde on pisaran muotoinen ja sen pinnalla on metallinen kerros. Mikään Maapallolla ei pysty kulkemaan noin kovaa ilman siipiä tai ääntä ilman, että se huomataan. Tämä oli avaruusolentojen teknologiaa. Tätä tapahtuu useammin kuin arvaattekaan.

Olen varma, että monet ihmiset näkevät UFOja päivittäin valokuvissaan ja videoissaan, mutta eivät vain raportoi niistä sen takia, että pelkäävät joutuvansa pilkatuiksi perheen tai ystävien piirissä. Vain yksi 25:sta oikeasti raportoi kuvaamansa UFOn. Se tarkoittaa, että 24 25:sta ei koskaan raportoi näkemäänsä. Arviolta 15-25 havaintoa tulee päivittäin, mutta siinä on 360-600 havaintoa, joita ei ole raportoitu.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Istuin ulkona kuistilla kun puolisoni ja minä näimme nopeasti kiitävän koneen ja päätin kuvata sen, koska se lensi niin kovaa. Myöhemmin katselimme videon ja huomasimme tunnistamattoman lentävän esineen kiitävän sen koneen ohi jota kuvasin.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.