Huikea havainto Huntington Parkista

Rauhallisena iltana 10. toukokuuta 2023 Kalifornian Huntington Parkin taivas valaistui arvoituksellisella spektaakkelilla, joka sai asukkaat hämmästymään ja odottamaan selityksiä. Sarja ennennäkemättömiä UFO-havaintoja, joissa näkyi leijuvia valoja ja kiehtovia geometrisia muodostelmia, on herättänyt spekulaatioiden ja ihmettelyn myrskyn sekä paikallisten asukkaiden että UFO-harrastajien keskuudessa maailmanlaajuisesti.

Tämän poikkeuksellisen tapahtuman silminnäkijät kertoivat aluksi nähneensä horisontissa leijuvan valoryhmän. Ilman mitään ilmeistä varoitusta tai kaavaa nämä salaperäiset valot nousivat yhtäkkiä pystysuoraan ja kulkivat yötaivaan poikki reittiä, joka vangitsi jokaisen taivaalle suunnatun silmän.

Näytelmä oli kuitenkin vasta alussa. Henkeäsalpaavassa näytöksessä valot yhtyivät muodostaen selkeän kolmiomaisen kuvion. Kuin näkymättömän käden koreografian ohjaamana ne pysyivät tässä muodostelmassa hetken, ennen kuin ne vähitellen hiipuivat, ja niiden loiste sulautui yötaivaan pimeään kankaaseen.

Heti kun ensimmäinen valokolmio oli kadonnut, toinen valosarja alkoi nousta. Tämä valoryhmä seurasi samaa pystysuoraa liikerataa kuin ensimmäinenkin, ja valot toistivat edeltäjiään kiehtovassa tanssissa. Myös ne yhdistyivät kolmiomuodostelmaksi ja jättivät katsojat lumoutuneiksi tästä kahdesti toteutetusta ilmakuvauksesta.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.