Ihmiset näkevät UFOja yhä enemmän ja enemmän

Havaitsemmeko yhä enemmän vierailijoita ulkoavaruudesta vai antavatko ihmiset vain mielikuvituksensa laukata villisti? Tämä tuntuu olevan päivänpolttava kysymys kun UFO-havainnot ovat kasvussa maailmalla.

OpenMinds kertoo MUFONin raportoineen UFO-havaintojen olleen kasvussa elokuussa 2014. Amerikassa osavaltiot, jotka raportoivat eniten UFO-havaintoja, olivat Kalifornia, Washington, Illinois, Missouri, Pohjois-Carolina, Oregon, Colorado, Indiana ja New Jersey.

Seitsemän osavaltiota käsittivät yhteensä 285 UFO-havaintoa elokuulta. Nämä olivat Texas, New York, Michigan, Florida, Pennsylvania ja Ohio. Kalifornia johtaa 99 raportoidulla havainnolla.

Mitä ihmiset sanovat nähneensä kun he raportoivat UFOja? Yleisin havaittu alus on pyöreää tyyppiä, 179 tapausta raportoitiin elokuussa. Muita raportoituja muotoja  ovat tähdenmuotoiset UFOt, kolmionmuotoiset UFOt, kiekot, ovaalit, tulipallot, sylinterit, sikarit ja pisarat. Jopa Saturnuksen muotoisia UFOja on raportoitu, vaikka ei tiedetä ovatko havaitsijat katsoneet ilmiötä teleskoopilla.

Mutta kyseessä ei ole ainoastaan UFO-havainnot. MUFON sanoo ihmisten raportoineen 28 UFOn nousua lentoon tai laskeutumista viereen. Yhdessä tapauksessa silminnäkijä sanoi että havaitsi ”olennon” aluksen sisäänkäynnin luona.

(Lähde : educatinghumanity.com)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.