Ilmavoimien tietovuotaja: Massiivinen UFO leijaili ydinohjussiilon yllä

Mario Wood on siirtynyt eläkkeelle ilmavoimien turvallisuuspalvelusta. Hän on puolustanut ydinaseita ja muita energiaministeriön kriittisiä ohjelmia 14 vuoden ajan.

Mario ja hänen kumppaninsa olivat sijoitettuina 44. ohjusturvaeskadroonaan vuonna 1977, kun heidät lähetettiin tutkimaan hälytystä ydinohjussiilon luona. He näkivät UFOn leijailevan siilon yläpuolella. He kertoivat tarinansa Pentagonin UFO-tutkimusohjelma AAROlle.

UFO-aktiivisuuteen liittyy monesti strategisten asejärjestelmien suoraa ja epäsuoraa häirintää. Monissa tapauksissa ydinohjuksia on vikaantunut lukuisasti yhden tai useamman UFOn leijaillessa lähellä.

Eräs kuuluisa tapaus sattui Montanassa Malmstromin ilmatukikohdassa vuonna 1967. Entinen ilmavoimien kapteeni Robert Salas on väittänyt Pentagonin viranomaisten valehdelleen siitä, ettei heillä ollut informaatiota mystisestä UFO-tapauksesta, joka kytki ydinohjukset pois päältä.

Silminnäkijä Mario Woodin lausunto Pentagonin tutkijoiden edessä UFO-tutkimusohjelma AAROlle vahvistaa jälleen kerran, että UFO-havaintojen ja ydinteknologian välillä näyttäisi olevan jonkinlainen yhteneväisyys tai jonkinlainen leikkauspiste.

Allaoleva video on pakollista katsottavaa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.