Intian ilmavoimat hälytystilassa kahdesta UFO-havainnosta

Monet turistit käyvät Delhissä katsomassa nähtävyyksiä, mutta UFOn näkeminen Intian pääkaupungissa on jotain ennenkuulumatonta. Turvallisuusyritykset Indira Gandhin kansainvälisellä lentokentällä Delhissä ovat olleet korkealla hälytysasteella kahden UFO-havaintoraportin jälkeen.

Kaksi ihmistä eri paikoissa raportoivat epäilyttäviä lentäviä esineitä, joka oli tarpeeksi käskeä tarkastamaan asia. Intian ilmavoimat komennettiin ampumaan alas mikä tahansa epäilyttävän näköinen lentävä esine tai UFO.

[päätoimittajan huomautus: tämän takia UFOt tai avaruusolennot eivät vaivaudu laskeutumaan julkisesti planeetallemme kun heti on joku ampumassa ohjuksilla]

Air Vistaran pilotti Bhubaneshwarista raportoi lokakuun 29. päivänä 2015 lasersäteen saaneen hänen huomionsa herpaantumaan laskeutumisen aikana. Lentokone kuljetti satoja matkustajia kun tämä tapahtui. Toinen havainto raportoitiin lennonjohtotorinissa. Intian ilmavoimien upseeri näki lentävän esineen noin varttia vaille 11 lokakuun 30. päivänä. Hän havaitsi kaksi esinettä kellonaikoihin 10.50 ja 10.55.

india-ufo

IAF:n on ohjeistettu tarkkailemaan tiukasti. Delhin poliisivoimat, keskustiedustelupalvelu ja lentoturvallisuusvirasto ovat kutsuttu keskustelemaan tapauksesta.

Delhin poliisi on kieltänyt kaikki lasersäteet ja samantapaiset asiat ryhmiltä tai yksilöiltä lentokentän läheisyydessä. Jos silminnäkijät puhuvat totta, lakia on selkeästi rikottu. Kuitenkin tärkeämpi kysymys on UFOn ja lasersäteen alkuperä.

Tuntematon esine aikoo törmätä marraskuun 13. päivänä 2015 Intian valtamereen. Lentokenttähavainnot eivät todennäköisesti olleet avaruusromua. On naivia sivuuttaa havainnot lainrikkomisena. Mutta UFO-havaintojen teoriat miellyttävät vain salaliittoteoreetikkoja, muita se lähinnä ärsyttää.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.