Jacques Vallee, Trinity ja uutta informaatiota

kirjoittanut Kevin Randle

Jacques Vallee on jälleen kerran puolustanut järjetöntä tarinaa UFO-onnettomuudesta San Antonion lähellä New Mexicossa vuonna 1945. Douglas Dean Johnsonin mukaan tuo puolustus julkaistiin lyhyesti Paola Harrisin verkkosivustolla. Voit tutustua asiaan tarkemmin täällä:

https://douglasjohnson.ghost.io/crash-story-file-my-dad-is-a-pathological-liar/

https://douglasjohnson.ghost.io/trinity-ufo-crash-fictions-clash-with-real-atomic-history/

Kuten totesin täällä muutama kuukausi sitten, olin ollut yhteydessä tohtori Valleen kanssa Tom Careyn tekemästä ja nauhoittamasta Reme Bacan haastattelusta. Sydämellisessä sähköpostiviestissä Vallee ehdotti, että se, että Baca halusi ansaita rahaa kokemuksellaan, ei eroa mitenkään meistä kaikista, jotka tutkimme, tutkivat ja kirjoitamme UFOista. Voit lukea osan tuosta analyysistä täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2023/05/my-latest-communication-with-jacques.html

Myönnän sen varmasti. Monet meistä ovat tienanneet rahaa tutkimuksellamme lehtiartikkeleissa, kirjoissa ja jopa elokuvissa. Vitsailen usein siitä, mitä kutsun SAGA-apurahakseni. SAGA-lehti julkaisi UFO Report -lehteä 1970-luvulla, ja pystyin myymään sille niin paljon artikkeleita, että se käytännössä maksoi yliopistomaksuni. Huomautan, että minulla oli myös muita tulovirtoja, mutta se on toinen tarina.

Lähetin tohtori Valleelle sähköpostia, jossa kerroin, etten ollut niinkään kiinnostunut Bacan taloudellisista motiiveista, vaan tarinan suurista muutoksista, jotka liittyivät Careyyn ja Harrisille ja tohtori Valleelle kerrottuun tarinaan. Kysyin siitä erityisiä kysymyksiä. Epäilen, ettei noihin kysymyksiin ollut hyvää vastausta, koska en kuullut asiasta enempää.

Tom Carey

 

Haastattelin tohtori Valleeta ja Paola Harrisia radio-ohjelmassani/podcastissani, kun heidän kirjansa julkaistiin ensimmäisen kerran. Voit kuunnella tuon haastattelun täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2021/06/x-zone-broadcast-network-jacques-vallee.html

https://www.spreaker.com/user/xzoneradiotv/adp20210602ep162emjacquesvalleeandpaoloh_1

Douglas Johnson on julkaissut verkkosivuillaan useita artikkeleita, joissa hän paljastaa ristiriitaisuudet ja suoranaiset valheet, joita tästä väitetystä tapahtumasta kerrotaan. Uskon, että jokainen, joka lukee nämä artikkelit kiihkottomasti, ymmärtää, että San Antonion lähellä ei ollut mitään onnettomuutta, ei vuonna 1945, kuten nyt väitetään, eikä vuonna 1947, kuten alun perin väitettiin.

Todellinen pelko tässä on se, että ne valtiolla, jotka ovat yhtäkkiä kiinnostuneita UFOista, tarkoitan UAP:stä, ottavat tämän väitetyn tapahtuman vakavasti tohtori Valleen maineen vuoksi. He eivät vaivaudu kaivamaan kirjaa ja tohtori Valleen haastattelua syvemmältä. He eivät käy Douglas Johnsonin verkkosivustolla, koska he eivät tiedä, kuka hän on, vaikka tietäisivätkin verkkosivustosta. He eivät ole tietoisia suurista ristiriidoista ja suoranaisista valheista, joita todistajat ovat kertoneet tästä tapauksesta.

Sen sijaan, kun he lopulta saavat tietää totuuden, he olettavat, että kaikki tarinat UFOista ja UAP:ista ovat jonkinlaisia maanpäällisiä ilmiöitä tai jopa valheita. He muistavat vain sen, että tämä arvostetun tiedemiehen mainitsema tapaus on nyt todettu huijaukseksi, ja he olettavat, että muut tapaukset kuuluvat samaan kategoriaan.

Jos David Grusch ja muutamat muut todistajat, joiden väitetään todistaneen kongressin komiteoiden tai eri tiedusteluorganisaatioiden edustajien edessä, tukevat tätä tapausta, se viittaa siihen, että suuri osa muista mainituista havainnoista selittyy samalla tavalla.

Jos olisin vainoharhainen ja jos en tietäisi, että paras tapa sinetöidä tiedusteluvuoto on pumpata vuotoon huonoa tietoa sen epäuskottavuuden lisäämiseksi, olisin sitä mieltä, että tässä on nähtävissä jotain sellaista. Tietenkään tiedusteluyhteisön ei tarvinnut tutkia huonoa tietoa. Heillä oli Reme Bacan tarina lähtökohtana. Työntäkää mukaan vuoden 1933 mustamaalattu Italian UFO-onnettomuus, ja monet ihmiset vain nyökkäävät ja sanovat: ”Tiesin sen.”

Kun tähän lisätään vielä Auroran onnettomuus Texasissa vuonna 1897, voidaan hyvin vahvasti osoittaa, että tämäntyyppiset tarinat ovat tulosta aktiivisesta mielikuvituksesta ja huijauksista, joita kerrotaan henkilökohtaisen hyödyn tavoittelemiseksi, ja kokonaiset tutkimukset romahtavat. Mainitsen Auroran vain siksi, että se esiintyy Vallee/Paolan Trinity-kirjassa. Tutkin tapausta ennen kuin siitä tuli kuuluisa, kun asuin Teksasissa. Voit lukea tuon tutkimuksen tulokset täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2005/03/aurora-texas-story-that-wont-die.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2018/04/aurora-texas-again.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2013/09/ufo-crashes-fifty-years-before-roswell.html

Kuten sanoin, olen huolissani siitä, että hallituksen tutkimuksia suorittavat tahot hyväksyvät tohtori Valleen sanat ilman kriittisiä kommentteja. Kun he saavat tietää totuuden Trinityn UFO-onnettomuudesta, he alkavat hylätä kaikki muut samanlaiset tiedot Trinityn huonon tutkinnan vuoksi. He olettavat, että kaikki tutkimukset ovat yhtä virheellisiä. Ja he käyttävät tätä kuvaillessaan työtään yleisölle.

Kyllä, olen nähnyt tämän ennenkin. Lähes kaikki pilkkasivat Project Mogulin selitystä Roswellin romuista, kun se esitettiin ensimmäisen kerran 1990-luvun puolivälissä. Nyt, meidän maailmassamme, tuota ratkaisua esitetään ilman kriittisiä kommentteja, vaikka asiakirjat todistavat, ettei Mogul ollut vastaus.

Olen kiinnostunut siitä, mitä muut ajattelevat tästä analyysistä ja mitä he uskovat Trinityn UFO-onnettomuudesta, kun otetaan huomioon nykyisin saatavilla oleva tieto.

 

Artikkelin julkaissut kevinrandle.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.