James Webb -teleskooppi kuvasi avaruusolentojen aluksen

NASAn James Webb -teleskoopin ensimmäisiä havaintoja on Wolf-Rayet -tähti WR 124. Harvinainen havainto on yksi kaikkein valoisimmista, massivisimmista ja helpoimmin havaittavista tähdistä, jonka teleskooppi teki kesäkuussa 2022. WR 124 näkyy ennennäkemättömän yksityiskohtaisesti voimakkailla infrapunainstrumenteilla. Tähti on 15000 valovuoden päässä Jousimiehen tähtikuviossa.

Mutta James Webb -teleskooppi on kuvannut sekä WR 124:n että mystisen valoisan kohteen avaruudessa huomattavan etäällä WR 124:sta.

Tarkempi syynäys paljastaa massiivisen kohteen, joka muistuttaa avaruusolentojen alusta. Sillä on neliskulmainen sisäänkäynti aluksen etuosassa. Lisäksi UFOn alaosassa näyttää olevan jonkinlainen neliskulmainen alusta, joka on kiinni aluksessa.

Toinen yksityiskohta kohteessa on sen symmetria.

Teleskooppi on mahdollisesti kuvannut avaruusaluksen taivaankappaleen sijaan.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”James Webb -teleskooppi kuvasi avaruusolentojen aluksen”

  1. Saattaa olla ihan järkyn suuri,kun niitä on kuvailtu olevan jopa maapalloa suurempia.Millainen on se jengi joka niin valtavia pystyy tekemään.Ihmiskunta ei tiedä eikä pysty käsittämäänkään näitä asioita,kuinka äärettömän ihmeellistä tuolta löytyykään..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.