Kaikkien aikojen vakuuttavin avaruusolentovideo

Huippusalainen, harvinainen ja turvaluokiteltu video! He haluavat piilottaa totuuden. Tämä video ei ole mediassa, koska he eivät halua meidän tietävän totuutta. Tämä avaruusolento otettiin kiinni Brasiliassa vuonna 1978 sen jälkeen, kun armeija ampui alas yhden UFOn.

Operaatio Lautanen (portugaliksi: Operação Prato) oli Brasilian ilmavoimien vuosina 1977-1978 toteuttama tutkinta, jonka taustalla olivat väitetyt UFO-havainnot Colaresin kaupungissa.

Vuonna 1977 raportoitiin useista UFOista Brasilian Colaresin kaupungissa, Parassa. Paikalliset asukkaat väittivät, että lentävät lautaset hyökkäsivät heidän kimppuunsa.

Erimuotoisten, erikokoisten ja -väristen hohtavien esineiden kerrottiin lentävän matalalla vain muutaman metrin korkeudella puiden latvojen yläpuolella ja ampuvan valonsäteitä maassa oleviin ihmisiin.

Heidän kehossaan olevat arvet johtuivat taivaalla näkyvistä valoista, ja he nimesivät valot ”Chupa Chupaksi”.

Säteet lähettivät voimakkaita säteitä, jotka aiheuttivat pistojälkiä ja vammoja, ja jotkut kertoivat paikallisille tiedotusvälineille tuolloin, että tuntui kuin ”raskas paino olisi painanut heidän rintaansa”.

Kun he yrittivät huutaa, ääntä ei kuulunut, mutta heidän silmänsä pysyivät auki.

”Säde oli kuuma, melkein yhtä kuuma kuin savukkeen polttama.”

Vammoja kuvaillessaan tohtori Wellaide Cecim Carvalho — joka työskenteli alueen terveysyksikössä 1970-luvulla — kirjoitti: ”Heillä kaikilla oli vammoja kasvoissa tai rintakehän alueella.”

”Säteilyvaurioita muistuttavat vauriot alkoivat ihon voimakkaalla punoituksella kyseisellä alueella.

”Myöhemmin hiukset putosivat ja iho muuttui mustaksi. Kipua ei ollut, vain lievää lämpöä.

”Huomasimme myös pieniä pistojälkiä ihossa. Uhrit olivat eri-ikäisiä miehiä ja naisia, joilla ei ollut mitään mallia.”

Colaresin asukkaat uskoivat, että tämä karkottaisi valot, ja järjestivät yöllisiä valvojaisia, sytyttivät nuotioita ja ilotulitteita. Pormestari José Ildone Favacho Soeiro pyysi apua ilmavoimilta.

Operaatiota johti kapteeni Uyrangê Bolívar Soares Nogueira de Hollanda Lima. Loppuvuoden 1977 aikana tallennettiin useita kuvia valoista.

Ufologi Jacques Valléen mukaan useat henkilöt kuolivat UFOjen heihin ampumien ”valojen” seurauksena, ja vammat vastasivat mikroaaltosäteilyn vaikutuksia. Muut UFOlogit ovat väittäneet, että UFOjen valot ovat imeneet verta 400 ihmisestä.

Vuonna 1997, kaksi vuosikymmentä operaation jälkeen, Brasilian armeijan BA:n kapteeni Uyrangê antoi ufologeille Ademar José Gevaerdille ja Marco Antônio Petitille haastattelun, jossa hän kertoi kokemuksistaan yhdessä miestensa kanssa. Kolme kuukautta haastattelun jälkeen hänet löydettiin kuolleena kotoaan ”ilmeisesti hirttäytyneenä kylpytakkinsa vyön avulla”.

 

Artikkelin julkaissut 1stauditor.com / UFOs Online

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.