Kaikouran UFO-mysteerin ’nukkuva mies’ muistuttaa humanoidia

Joulukuun 31. päivänä 1978 kuvausryhmä meni Argossy-lentokoneeseen haastattelemaan miehistöä. Joulukuun 20. ja 21. päivinä toinen lentokone oli raportoinut UFOn ja tämä oli syy sille miksi Fogarty ja hänen kuvausryhmänsä lähtivät liikkeelle.

Pilotti ja försti eivät olleet niitä, jotka olivat raportoineet tapauksen. He lensivät ainoastaan 10 minuuttia ja näkivät ensimmäisen UFOnsa.

Kameramies nopeasti vaihtoi kameransa linssin 100 mm / 240 mm zoomilinssiin ja keskiyön jälkeen tammikuun 1. päivänä 1979 he kuvasivat UFOt, jotka koko heidän lentonsa ajan olivat seuranneet heidän konettaan.

Kuva: Kaikouran nukkuva mies / humanoidi.

He kuvasivat UFOt koneen ohjaamosta ja näiden tunnistamattomien lentävien esineiden läsnäolo vahvistettiin myös Wellingtonin tutka- ja lennonjohdosta.

Tapaus tunnetaan Kaikouran UFO-mysteerinä.

Alkuperäinen 16-millinen filmi piilotettiin kansalta 37 vuodeksi. Ihmiset unohtivat tapauksen olemassaolon ja Kaikouran UFO-kohtaamisen tapaus kylmeni.

Mutta vaikka Argossyn lentokone lensi takaisin Christchurchista (NZ) Blenheimiin (NZ), David Crocket osoitti 16-millisen kameran myös pieneen taajama-alueesee.

Kukaan ei kiinnittänyt huomiota filmin tähän pätkään, mutta Deuem, samannimisen prosessin keksijä, analysoi freimit ja sai selcille, että toinen pieni UFO leijaili taajaman yllä tai sen lähellä.

16-millinen filmi on digitoitu filmilaboratoriossa, ja ‘The Image Analysis Team’, joka on ryhmä kokeneita tutkijoita ja rikosteknisiä filmianalyytikoita, saivat 4D-videot blueray-laatuisina.

Katso analyysi: Kolmio-UFOn mysteeri Uudessa Seelannissa

Perinteiset softat eivät onnistu paljastamaan ”salaisuutta” joka on piilotettu pienen UFOn valkoisena hehkuviin alueisiin, jotka lensivät taajaman yllä tai lähellä. Tarvitaan useampi softa, joista jotkut ovat saatavilla kaikille ja toiset maksullisia kuten DEUEM ja SMD.

UFOn analysoimiseksi taajaman yllä tiimi käytti ensin SMD1:a, joka on monimutkainen teknologia (DEUEMin päivitys), jota käytetään visualisoimaan gravitaation vaikutuksia (ei gravitaatiota itsessään) ja paljastamaan eksitoitujen kaasumolekyylien hehku (plasma) kaasumaisessa ympäristössä. (DEUEM = detection of electromagnetic plasma dynamics, sähkömagneettisen plasmadynamiikan havaitseminen)

SMD1:n jälkeen käytetään SMD2:sta: tämä softa identifioi kuvan kaikkein pienimmät erot värissä ja intensiteetissä ja se muuttaa kaikki värit eri väreiksi, jotka valitaan satunnaisesti väripaletista (täysi värispektri).

Lopullisen signaalikäsitellyn kuvan jälkeen, jossa ei enää näy yhtään alkuperäisiä värejä vaan se esittää sata kertaa enemmän yksityiskohtia, joita ei aiemmin ole ollut näkyvissä, tiimi uskoo että taajaman yllä tai vierellä oleva pieni hehkuva UFO, jota he nimittävät ”Nukkujaksi”, muistuttaa humanoidia.

Jotkut ihmiset väittävät, että se mitä ryhmän rikosoikeudelliset video/kuvaspesialistit näkevät ei ole pareidoliaa, vaan videon katsottuasi huomaat että tämä on oikea tapaus! 

 

  Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.