Kaksi UFOa seuraa matkustajakonetta Australiassa

Havaintopäivämäärä: tammikuun 11. 2023

Havaintopaikka: Adelaide, Etelä-Australia

Lähde: MUFON #127859

Henkilö kuvasi matkustajakoneita, jotka lensivät hänen yläpuoleltaan, kun hän vahingossa kuvasi kaksi UFOa. Kohteet ovat ovaalinmuotoisia levyjä, joilla ei ole siipiä, ei mitää pakokaasujälkiä, ei valoja…. ei mitään mikä sanoisi niiden olevan muita kuin UFOja.

Australian aavikko on täydellinen paikka avaruusolentojen tukikohdalle, jotka ovat yleensä 5km maan sisässä. Siellä kaukana harvat kestävät kuumaa ilmaa ja reittejä joissa on huonot tiet, pelkkiä kiviä ja pölyä silmänkantamattomiin. Ja kuitenkin UFOja nähdään usein sekä yöllä että päivällä tällaisilla alueilla, ilman selitystä sille miksi ne ovat siellä. 100-prosenttista näyttöä siitä, että avaruusolennot seurailevat matkustajakoneita.

Scott C. Waring, Taiwan

Silminnäkijä kertoo:

Kuvatessani Virgin Boeingia, joka oli matkalla Queenslandin Coolangattaan Adelaidesta, näin kaksi suurta lautasalusta lähestyvän lentokoneita lännestä niiden alapuolelta. Kohteet ohittivat Boeingin uskomattomalla nopeudella ja ne näkyivät menevän itään samaan suuntaan kuin koneet. Havainnon kesto oli arviolta minuutin, ja tuossa ajassa minun onnistui kuvata neljä valokuvaa tapauksesta. Adelaidessa on ollut tammikuussa paljon UFO-havaintoja. Tässä on valokuva tapauksesta.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.