Käyttävätkö avaruusolennot ’kontrollimekanismia’ jolla manipuloida fyysistä ja kognitiivista ympäristöä?

Heinäkuussa tutkiva journalisti Tim McMillan kertoi The Basement Officen juontajalle Steven Greenstreetille, että tiedustelu/ilmailumaailman lähde oli sanonut, että UFOt ”eivät olleet lentäviä lautasia, ne eivät olleet tic taceja… ne olivat jotain millä oli kyky muuttaa mieltä näkemään sen mikä mielelle on järkevää.”

Kaksi vuotta aiemmin Pentagonin Advanced Aerospace Threat Identification Programin, eli AATIPin, esityksessä vilahtanut slaidi ehdotti, että ilmiö voi ”manipuloida sekä fyysistä että kognitiivista ympäristöä ja näin penetroitua amerikkalaisiin laitoksiin, vaikuttaa päätöksentekijöihin ja vaarantaa kansallisen turvallisuuden.”

Tom DeLonge, jonka To The Stars Academy työskentelee AATIPin veteraanien kanssa, jokin aika sitten ehdotti, että ne saattavat olla häiritsevä ja muinainen “kontrollimekanismi”. Jotain mitä Jacques Vallée on hypotetisoinut aiemmin.

Voisivatko nämä kaikki liittyä toisiinsa? Voisivatko UFOt — 1700-luvun palavat linnat, vuoden 1897 haamualukset ja modernimmat lautaset ja tic tacit — näyttäytyä eri näköisinä riippuen aikakaudesta? Ja muuttuvatko ilmiön tavoitteet ajan myötä?

Vai… saattaisiko ihmiskunta tiedostamattaan olla ajurina UFOjen ulkonäön muutoksissa?

Katso video läpikotaisemmasta tarkastelusta, siitä mikä on kiistämättä kaikkein häiritsevin selitys ilmiölle. 

 

  Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.