Kenraali ”Jerry” Johnsonin UFO-paljastus

USA:n ilmavoimien kenraali Gerald W. ”Jerry” Johnson raportoi nähneensä UFOn Los Angelesista itään lentäessään F-84G -lentokonetta elokuussa 1952.

Youtubeen postatussa videossa Johnson, joka on tunnustettu 33 vuoden mittaisella urallaan ilmavoimissa ja joka on palvellut toisen maailmansodan ja Vietnamin sodan aikaan, raportoi havainneensa kaksi hopeanväristä UFOa, jotka olivat noin parimetrisiä läpimitaltaan, lähestyvän hänen konettaan. Johnsonin mukaan kaksi lautasta lähestyi lähekkäin toisiaan muodostelmassa häntä kohti.

Kun lautasen ohittivat hänen koneensa, ne erkanivat, toinen lensi yllä ja toinen alla.

Pilotti hämmentyi ja katsoi toiseen suuntaan nähdäkseen lautasten lentävän pois, mutta ei nähnyt niitä enää. Hän katsoi maahan joka suuntaan, mutta lautaset olivat kadonneet. Hän otti yhteyden lennonjohtoon ja kysyi oliko alueella muita koneita. Hänelle sanottiin että liikennettä ei ole sunnuntaiaamuna.

Johnsonin todistus on hämmästyttävä ja UFO-piireissä kuhistaan siitä. Ammattipilottien todistukset, erityisesti erittäin kokeneiden armeijan pilottien, ovat korkealle arvostettu sillä heitä pidetään luotettavina todistajina.

 

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.