Trevor James Constablen eetteriolentohypoteesi

kirjoittanut Daniel Tarr

Trevor James Constablen
Taivaan Otukset

2007.

Trevor James Constablen ”taivaan otusten teoria” on ehkä yksi oudoimmista teorioista, joita on esitetty selitykseksi UFO-ilmiölle. Trevor James Constable oli yksi teorian kannattajista, joka väitti, että UFOt tulivat rinnakkaisesta eetterimaailmasta, ja että UFOja oli kahta eri luokkaa: toiset olivat koneita ja toiset eläviä olentoja. Näitä näkymättömiä olentoja hän kutsui nimellä ”taivaan otukset” (engl. Sky Critters) ja että ne elävät ilmakehässä. Constable väitti kuvanneensa molempia UFO-tyyppejä filmille työskennellessään James Woodsin kanssa 1950- ja 60-luvuilla. Hän kirjoitti teoriasta useita kirjoja: They Live in the Sky vuonna 1959[1] kirjailijanimellä Trevor James ja Sky Creatures — Living UFO’s vuonna 1978[2].

Constablen mukaan nämä tavanomaiselle silmälle näkymättömät biomuodot voidaan tallentaa infrapunafilmillä ja Constablen kehittämillä erityisillä tekniikoilla, joita hän kuvailee kirjassaan The Cosmic Pulse of Life: The Revolutionary Biological Power Behind Ufo’s.[3] Nämä kohteet, jotka Constable väittää olevan olennainen osa yleistä UFO-ilmiötä, ovat ilmakehämme biologisia organismeja eivätkä Maan ulkopuolisia avaruusaluksia. Kun tällaiset biomuodot tulevat näkyvän valon spektriin, ne näkyvät nopeasti liikkuvina, sykkivinä valonlähteinä, ja ne sekoitetaan keskenään klassisempiin, rakenteeltaan rakenteellisempiin ulottuvuuksienvälisiin koneisiin, jotka tunnetaan lentävinä lautasina.

Trevor James Constable oli vakuuttunut yläilmakehässä elävien näkymättömien elämänmuotojen olemassaolosta. Hän antoi niille hienon ja yksinkertaisen nimen: Taivaan Otukset. Hän linjasi näkemyksensä UFOista eetterialuksina Wilhelm Reichin orgonienergian kanssa.

Kesällä 1957, Reichin kuolinvuonna, Constable liittoutui Jim X. Woodsin kanssa yrittäessään saada valokuvatodisteita teoriansa tueksi. Valittuaan sopivan paikan Kalifornian aavikolla Yucca Valleyn ja Old Woman Springsin välissä molemmat miehet asensivat kameralaitteistonsa, johon oli ladattu infrapuna-herkkä mustavalkofilmi. Sovittu suunnitelma oli, että Constable seisoisi pienellä niemekkeellä ja suorittaisi tähtiharjoitukseksi kutsutun meditaatioharjoituksen. Harjoituksen uskottiin kohdistavan hänen kehonsa maan magneettikenttään ja samalla asettuvan ”bioenergiseksi majakaksi” siinä toivossa, että se houkuttelisi uteliaita otuksia IR-spektrin (infrapunaspektrin) kuvauskelpoisiin alueisiin.

Samaan aikaan Woods asettui hieman kauemmas ja kuvasi tyhjää taivasta taustapiirteitä vasten, yleensä Constable kuvassa alhaalla. Kokeet tapahtuivat yleensä aamuyöllä aavikon ilmassa, joka oli heidän mielestään otollisin aika tällaiselle psyykkiselle kokeilulle.

Vuoden 1958 puoliväliin mennessä näiden kahden miehen valokuvaussessioiden tulokset olivat selvästi nähtävissä. Vain yhden vuoden aikana he olivat tallentaneet filmille yli 100 poikkeavaa kuvaa. Joissakin oli pimeitä kohteita, toisissa ellipsinmuotoisia eläviä soluja muistuttavia erikoisia ellipsejä ja taas toiset muistuttivat klassisempia UFOja. Kaikki näyttivät olevan huomattavan kokoisia, ja niitä kehystivät fyysiset piirteet, kuten aavikkomaisemat, kukkulat ja ihmiset.

Tämä Constablen tyttären ottama kuva lähellä "pilvihälvennin" -orgonienergialähetintä on erinomainen esimerkki kuvatusta "biomuodosta" -- tai "taivaankalasta", kuten Trevor niitä kutsuu.
Tämä Constablen tyttären ottama kuva lähellä ”pilvihälvennin” -orgonienergialähetintä on erinomainen esimerkki kuvatusta ”biomuodosta” — tai ”taivaankalasta”, kuten Trevor niitä kutsuu.

Constablen ja Woodsin saavutusten voimakkuutta voidaan arvioida huomattavasta kuvasarjasta, joka on tallennettu IR-kuvafilmille Mojaven autiomaassa määrittelemättömänä ajankohtana. Jaksossa, joka on kuvattu 24 kuvaa sekunnissa ja joka on julkaistu hänen kirjassaan The Cosmic Pulse of Life vuodelta 1976, on kuusi peräkkäistä kuvaa, joissa Constable seisoo jonkin matkan päässä ja nostaa kätensä ilmaan. Kuvaan laskeutuu selkeä ameebamainen poikkeama, joka vain neljännes sekunnin valotuksen aikana jakautuu kahtia, yhdistyy uudelleen ja lopulta nousee pois kuvasta.

Constable alkoi uskoa, että hänen valokuvissaan näkyi ”ilmieläimistöä” — tietoisia eetterienergian ”biomuotoja”, jollaisiin Rudolf Steinerin seuraajat uskoivat ja joita Wilhelm Reich tutki tieteellisesti.

[Lähde: Mary Sutherland: Ufos – Ether Ships Ufos over Burlington -sivustolla (2005)]

Trevor James Constable julkaisi kirjassaan The Cosmic Pulse of Life (1976) useita valokuvia, joissa näkyy valtavia ilmassa lentäviä amoeboidinmuotoisia olentoja, joita hän kutsui nimellä ”otukset”. Kaikissa tapauksissa hän ei nähnyt näitä olentoja paljain silmin, vaan hän otti kuvat infrapunafilmille tai käytti 35 mm:n kameransa linssin päällä 18A-suodatinta, joka sulki kaiken näkyvän valon pois ja salli vain näkyvän valon spektrin (näkymättömän) ääripään valon. Alla olevat kuvat Trevor otti 25. elokuuta 1957 Mojaven autiomaasta.

Sen sijaan, että olisin skannannut valokuvan kirjasta, skannasin viime vuonna Trevorin luona alkuperäisen mustavalkoisen vedoksen, joka oli kooltaan vain 4,3″ x 3″. Kuva on vanhentunut huomattavasti 50 vuoden aikana, ja se on nyt saanut seepiansävyn. Huomaatte, että otuksen ”nenästä” kulkee oikealle heikko viiva, joka on hieman alaspäin viistetty. Tätä viivaa ei voi havaita Cosmic Pulse -kirjaan painetussa valokuvassa painomenetelmän asettamien rajoitusten vuoksi, mutta alkuperäisessä vedoksessa se on havaittavissa. Muutin otoskuvan kontrastia Photoshopissa osoittaakseni, miten tämä viiva voi erottua. Minulla ei tietenkään ole aavistustakaan siitä, mikä ”viiva” on, mutta seuraisikohan tämä otus sen rataa? Siltä se ainakin näyttää.

Cosmic Pulsessa Trevor merkitsi jokaisen kuvan näistä ameeboidin muotoisista olennoista (niitä kuvattiin ainakin kaksi) nimellä ”Alpha #1″, Alpha #2” jne. Tässä näkyvä kuva on merkitty nimellä Alpha #3. Hän julkaisi nämä kuvat ensimmäisen kerran vuonna 1958 ilmestyneessä kirjassaan They Live in the Sky. Tämä on vain spekulaatiota, mutta en voi olla uskomatta, että nämä Trevor Constablen infrapunafilmille kuvaamat valtavat elävät olennot ovat samoja elementtiolentoja, joita kutsumme Sylfeiksi tällä sivustolla. Muistakaa, että nimen ”Sylfi” keksivät muinaiset kreikkalaiset, jotka ilmeisesti pystyivät havaitsemaan näiden olentojen läsnäolon tavallisilla aisteillaan.

ZS Livingstonen mukaan Sylfit voivat ottaa minkä tahansa fyysisen pilvimuodon tai pysyä näkymättömissä paljaalle silmälle. Sylfit elävät kolmannen ja neljännen ulottuvuuden rajamailla, joten ei ole yllättävää, että niillä on joitakin ominaisuuksia molemmista ulottuvuuksista — näkymättömyys kyllä, mutta niillä on myös lämpöä tuottava keho, joka näkyy infrapunafilmillä.

Trevor muistuttaa lukijoilleen, että kuka tahansa voi toistaa nämä tulokset. Käyttämällä 35 mm:n still-kameraa, lataamalla nopeaa infrapunafilmiä ja kuvaamalla niillä alueilla, joilla Sylphien kohtaamisen todennäköisyys on suurin. Voit myös ostaa 18 A:n suodattimen, kiinnittää sen 35 mm:n kameran objektiiviin ja katsoa, mitä saat tavallisella värifilmillä. Toinen idea on kokeilla 18A-suodattimen sovittamista digitaalikameran objektiivin päälle. Se saattaisi tuottaa hyvin mielenkiintoisia kuvia, sillä digitaalikameroilla on maine UFOjen ja muiden näkymättömien ilmiöiden kuvaajana.

Wilhelm Reich

Willy's Wand on TJC House Deck

 

Orgonin tai eetterin liikkeet, kuten esimerkiksi Wilhelm Reichin Pilvihälventimen avulla (Willyn sauva, kuvassa oikealla), houkuttelisi näitä otuksia Trevorin luo. Tohtori Franklin Thomasilta saamaansa ”Tähtiharjoitukseen” voisi myös ”sekoittaa” eetteriä ja houkutella sekä otusten että näkymättömien USO-alusten huomion. Koska orgonigeneraattorit näyttävät houkuttelevan Sylfejä työskentelemään kemikaalivanojen muuntamiseksi, minun täytyy arvata, että ne voisivat toimia houkuttimena myös kuvaustarkoituksiin.

Lisään tälle sivulle lisää kuvia Trevorin Cosmic Pulse -kirjasta ja hänen alkuperäisestä valokuvakokoelmastaan, jotta saatte paremman käsityksen siitä, miten upea — ja todella ainutlaatuinen — tämä löytö oli, kun nämä valtavat ilmassa lentävät olennot saatiin kuvattua aikakaudella, jolloin suurin osa ihmisistä hylkäsi UFOihin liittyvät ilmiöt pelkkänä Hollywoodin fantasiana.

[Lähde: Ken Adachi: Did Trevor J. Constable Capture Sylphs on Infrared Film in the 1950’s? Educate Yourself -sivulla (helmikuun 19, 2007)]

Trevor James Constablen ameebamaiset ’otukset’

Trevor James Constable otti tämän kuvan infrapunafilmillä 25. elokuuta 1957 Mojaven autiomaassa Etelä-Kaliforniassa. Lämpöä säteilevät kohteet erottuvat infrapunafilmillä vaaleampina, kun taas kylmemmät kohteet näkyvät tummempina. Hyvin kylmät alueet näkyvät mustina. Tämä otos on vain yksi monista elävistä ilmakehän biomuodoista, jotka Trevor ja hänen ystävänsä, tohtori Jim Woods, ottivat infrapunafilmille noin vuosina 1957-62 aavikon tasangolla varhain aamulla ennen auringonnousua. Osa näistä kuvista sisältyi Trevorin aiempaan aihetta käsittelevään kirjaan They Live in the Sky. Hänen vuonna 1975 ilmestyneessä menestyskirjassaan The Cosmic Pulse of Life oli mukana tämä otos sekä muita kuvia UFOista ja sykkivistä, plasmoidisista biomuodoista, jotka oli otettu infrapunafilmille tai joissakin tapauksissa tavalliselle nopealle värifilmille 18A-infrapunasuotimella. Trevor käytti yleensä Leica G 35 mm:n kameraa stillkuviin ja super 8 -värifilmiä elokuviin 1950-luvun lopulla ja 1960-luvulla.

Amoeba Critter
Amoeba Critter
Alkuperäinen vedos Trevor J. Constablen kokoelmasta skannattuna 200 pikseliä tuumalla. Merkitty nimellä ”Alpha #3”.
Sama valokuva säädetty nolla väri ja kontrasti parannettu

Näiden anonimaalisten tapahtumien vangitsemiseksi Trevor suoritti tyypillisesti Franklin Thomasilta oppimansa harjoituksen, jota kutsuttiin ”tähtiharjoitukseksi” ja jonka vaikutuksesta liikettä suorittavan henkilön yläpuolella ja ympärillä olevaan ilmakehän eetteriin muodostui pyörre. Mitä pidempään Trevor suoritti Tähtiharjoitusta, sitä suuremmaksi ja voimakkaammaksi tämä ”eetteripyörre” kasvoi. Ilmakehän biomuodot, joita kutsuttiin ”otuksiksi”, vetäytyivät tämän pyörteen lähteeseen. Myös UFOt vetivät puoleensa tätä eetterin paikallista häiriötä. Trevor ja Jim eivät voineet nähdä näitä biomuotoja suoraan, mutta he pystyivät yleensä havaitsemaan jonkinlaisen nopean välähdyksen tai hetkellisen ilman heilahtelun, tai joissakin tapauksissa Jim pystyi havaitsemaan tunteen rinnassaan, joka kertoi hänelle, että nämä olennot olivat lähellä. Näiden biomuotojen ilmestyminen ja liikkuminen tapahtui usein hyvin nopeasti, ja ne saattoivat siirtyä kameran näkökenttään ja poistua siitä sekunnissa tai kahdessa. Trevorin tai Jimin oli kuvattava nopeasti, jos he toivoivat saavansa jotain filmille. Trevor kertoi minulle, että vain noin 1 prosentti heidän otoksistaan tuotti konkreettisia tuloksia. Voitte kuvitella, kuinka paljon aikaa, vaivaa ja filmiä nämä kaksi miestä käyttivät näiden kuvien saamiseksi; todella omistautumista vaativaa työtä uusien tietämyksen rajojen edistämiseksi.

Skannasin Trevorin alkuperäisen vuoden 1957 väritulosteen, jotta saisin mustavalkotulosteen täsmälleen sellaiseksi kuin se näkyi tosielämässä, mutta sen jälkeen leikittelin kuvan kanssa PhotoShop 7 -ohjelmalla saadakseni enemmän yksityiskohtia esiin.

Alla näkyvässä kolmen paneelin sarjassa rajasin kuvaa niin, että keskityin ensimmäisessä kuvassa olevaan biomuotoon. Toisessa paneelissa on siirrytty harmaasävyyn, ja siihen on sovellettu suodatinta nimeltä ”equalize”. Kolmatta paneelia on parannettu edelleen kääntämällä korostukset ja heikot valot ”solarize”-suotimella ja säätämällä kirkkautta ja kontrastia yksityiskohtien maksimoimiseksi. On mielenkiintoista huomata, miten kolmas ”solarize”-paneeli korostaa lentorataa, jota otus näyttää seuraavan ilmakehässä. Trevor oli yllättynyt ja iloinen huomatessaan, kuinka paljon yksityiskohtia hänen kuvistaan saatiin irti, kun ne digitoitiin ja ajettiin PhotoShopin kautta. Voit itse kokeilla leikkiä näillä kuvilla, jos sinulla on PhotoShop asennettuna tietokoneellesi. Olen lisännyt alla kolme linkkiä, jotta voit klikata täysikokoisia versioita kustakin paneelista.

Amoeba Critter
Amoeba Critter
Amoeba Critter

(klikkaa kuvia)

Tässä on tämän otuksen (ja muiden kehysten) alkuperäinen kuvaus, joka oli liimattu Trevorin alkuperäisen vedoksen kääntöpuolelle:

”Tämä on neljäs valokuva kuudesta peräkkäisestä valotuksesta koostuvassa sarjassa, jonka Trevor James Constable otti Mojaven autiomaassa Kaliforniassa 25. elokuuta 1957. Nämä tavanomaiselle silmälle näkymättömät biomuodot on kuvattu tässä infrapunafilmillä ja Constablen kehittämällä erikoistekniikalla, jota hän kuvailee kirjassaan The Cosmic Pulse of Life. Nämä kohteet, jotka Constable väittää olevan olennainen osa yleistä UFO-ilmiötä, ovat ilmakehämme biologisia organismeja eivätkä Maan ulkopuolisia avaruusaluksia. Kun tällaiset biomuodot tulevat näkyvän valon spektriin, ne näkyvät vastenmielisesti liikkuvina, sykkivinä valonlähteinä, ja Constablen mukaan ne sekoitetaan keskenään klassisempiin, rakenteellisiin, ulottuvuuksienvälisiin koneisiin, jotka tunnetaan lentävinä lautasina.”

[Lähde: Ken Adachi: Trevor James Constable’s 1957 Amoeboid Bioform ’Critter’ Educate Yourself -sivustolla (lokakuun 13, 2005)]

Trevor J. Constable julkaisi myös kirjan They Live in the Sky. Kirja sisälsi infrapunavalokuvia, jotka Trevor oli ottanut valtavista, plasmoidien kaltaisista elävistä olennoista, joita hän kutsui ”otuksiksi”. Hänen vuonna 1976 ilmestynyt mestariteoksensa The Cosmic Pulse of Life sisälsi myös useita upeita infrapunavalokuvia otuksista, jotka oli kuvattu 1960-luvun lopulla tohtori James Woodin kanssa.

Trevor Constablen mukaan: ”Niin sanotut ”avaruusalukset” ovat yhtä ”eetterisiä” kuin biomuodot, koska ne ”on rakennettu eetteritason aineesta…”. [s.203], ja niiden käyttövoimana on elämänvoima, jota William Reich kutsuu ”orgonienergiaksi”. Niiden rakentajat ovat, Constable kertoo meille, älykkäiden ja hyväntahtoisten olentojen rotu, ”eetteriläiset”, joiden maailma on sama kuin meidän maailmamme, paitsi että se on korkeammalla värähtelytasolla [s. 201-3]. Alukset tulevat näkyviksi ja konkreettisiksi, kun ne materialisoituvat omaan maailmaamme [s. 203].”

Omien valokuviensa lisäksi Trevor pystyi sisällyttämään mukaan monia upeita infrapunakuvia, jotka edesmennyt Luciano Bocconne Genovasta oli kuvannut Italiassa. Näissä kuvissa näkyy pitkiä taivaalla lentäviä otusten kulkueita, kokonainen laivue otuksia, jotka imevät energiaa teräksen tuotantolaitoksesta, time lapse -kuvauksia otuksista, jotka vetävät puoleensa katuvaloja, tekevät jyrkkiä käännöksiä, kääntyvät ja jopa materialisoituvat/dematerialisoituvat. [Ken Adachi]

Amoeba Critter
Amoeba Critter
Amoeba Critter

Toinen Trevor James Constablen valokuva on otettu Giant Rockissa, Kaliforniassa vuonna 1958, kun George Van Tassell luennoi UFOista ja avaruusolentojen kanavoimisesta. Huomaa tumma keskus ja läpikuultava massa. UFO ei ollut näkyvissä kuvaushetkellä.

[lähde: Coast to Coast]

UFOt eivät ole lainkaan Maan ulkopuolisia avaruusaluksia, vaan jättiläismäisiin ameeboihin verrattavia eläimiä tai ”otuksia”, jotka ”rakentuvat eetteritason” tai ”plasmaattisesta aineesta” ja elävät planeettojemme taivaalla. Charles Fort esitti tätä ensimmäisenä pelkkänä mahdollisuutena, mutta Constable meni vielä pidemmälle väittämällä, että hän oli kuvannut näitä ”taivaan eläimiä” — jotka lentävät ”tavallisten” lentävien lautasien seassa — käyttämällä infrapunafilmiä, joka oli valotettu aamunkoiton ja auringonnousun välisenä aikana korkealla, ”kuivilla paikoilla”, jotka ”usein esineellistävät ilmakehässä eläviä ja sen läpi kulkevia erilaisia näkymättömiä esineitä”.

[lähde: Ufologie.net]

Tämä on Trevor James Constablen kuvaama, joka on otettu näkymättömässä lähi-UV:ssa käyttäen High Speed Infrared -filmiä ilman punaista suodatinta (pääsee lähelle UV:a). Hän otti tämän kuvan vuonna 1958, ja jos katsot tarkkaan, se on suuri läpikuultava kiekko 45 asteen kulmassa, jossa on tumma keskusta. Kuva on otettu Los Angelesin yllä vuonna 1958. UFO ei näkynyt paljain silmin.

[lähde: Coast to Coast]

dot

» Maan ulkopuolisten energiaolentojen hypoteesi

dot

Alkuperäiset sivut kirjasta:

Alpha1
Alpha 2
Alpha 6
Alpha 7
Bravo 1
Bravo 2
Bravo 3
Bravo 8
  1. [1] Trevor James Constable, ”They live in the Sky”, Los Angeles New Age Publishing Company, 1958.
  2. [2] Trevor James Constable, ”Sky Creatures-Living UFO’s”, New York Pocket Book Library, 1978. (ISBN 0671818422)
  3. [3] Trevor James Constable, ”The Cosmic Pulse of Life: The Revolutionary Biological Power Behind Ufo’s”, 1975.

Aiheeseen liittyvää luettavaa

Artikkelin julkaissut tarrdaniel.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.