Kirkas UFO lähestyy ja laskeutuu Coliman tulivuorelle

UFOt tulivuorten lähellä ovat yleinen näky webkameroissa. Myös Coliman tulivuori Meksikossa on tunnettu keskittymä havainnoille. Se sijaitsee arviolta 300 mailia Mexico Citystä länteen.

Maaliskuun 12. päivä 2018 sattui omituinen tapaus, kun tulivuoren webkamera kuvasi valoisan esineen lähestyvän Coliman tulivuorta, sitten esine muuttaa kurssiaan ja laskeutuu juuri tulivuoren reunaman yläpuoelle.

Flux Apex Engineeringin kommentoijan mukaan: En mitenkään sano, että tämä on UAP tai sellainen, mutta kappale videolla on liian suuri ollakseen drone tai helikopteri. Minä pelkästään tarjoan teknistä näkemystä.

Kun se pysähtyy, voit nähdä sen varjon rinteessä. Varjojen kohoumaa voi verrata topografiseen karttaan. Vuori on arviolta 3.5-3.8km leveä tuossa kohtaa. Se alkaa kiihtyä kohdassa 19:31:24.724, poistuu freimissä 19:31:30.780 mikä on noin 4km matka. Joten yksinkertaisella matematiikalla käyttäen tunnettuja muuttujia, 4km ja 6.056 sekuntia. Sen keskinopeus oli 2377.807Km/h, ja kiihtyvyys 11g.

Vuosien mittaan on ollut paljon selittämätöntä aktiviteettia tämän tulivuoren luona, joten Colimassa täytyy olla jotain mikä vetää UFOja puoleensa sinne. 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.