Kirkas valo Skotlannin Kinlochardissa

Postaajan kommentit:

Älä lannistu tästä filmistä jossa näkyy valo taivaalla. Yritäkatsoa se kokonaan ja todellakin suljet pois lentokoneet ja lentävät lamput ja kaikenlaiset ilmiöt joita tämä suuri, erittäin kirjas esine voisi olla.

Mikä tämä on? SINÄ päätät. Filmattu helmikuun 1. päivänä 2015 kello 17.25 Skotlannissa, Kinlochardissa. Erittäin kirkas ja suuri valkoinen (punertava) valo liikkuu mäkien päällä. 15 minuutin filmaamisen jälkeen tämä ei todellakaan vaikuta lentävältä kiinalaiselta lampulta (liian suuri, liian kirkas ja liian pitkään taivaalla), lentokoneelta (lentorataa ei ole ja se lentää liian matalalla ja liian hitaasti) tai helikopteri (jotain ääntä olisi kuulunut). Se liikkui hitaasti ja hiljaa. Se liikkui metsän puiden taakse kukkulan päällä, jotka ovat noin mailin päässä ja edelleen näytti olevan tuotakin kauempana. Päätellen etäisyydestä ja keskimääräisestä sijainnista voitaisiin sanoa, että se liikkui tai lensi yli Loch Lomondin:  NS 39750-97783, Latitude: 56.145741 Longitude: -4.5809916.

Vaikka se lensi Trossachsin kansallispuiston yli, toisten on ollut pakko nähdä se ja todennäköisesti vieläkin paremmin. Olisi kiva saada tietää mikä se oli mikäli joku on nähnyt sen.

 

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.