Koiranulkoiluttaja yllättyi metsän yllä leijuvasta UFOsta

Omituinen video on kuvattu Great Sheffordissa, Berkshiressa, ja se yhtäkkiä leikkaantuu kun miehen kameran akku loppuu — vaikka se oli juuri ladattu.

Peljästynyt koiranulkoiluttaja kuvasi aavemaisen videon kolmesta kiiltävästä orbista leijailemassa metsän yllä Britanniassa.

32-vuotias mies, joka haluaa pysyä nimettömänä, sanoi että hän havaitsi UFOt kävellessään koiransa kanssa ulkona Great Sheffordin läheisillä mäillä.

 

Otettuaan kameransa esiin ja filmattuaan alle kaksi minuuttia UFOja hänen kameransa yhtäkkiä pimeni, vaikka se oli täyslatingissa.

Orbit jättivät kansalaiset West Berkshiren lehtevässä kylässä ymmälleen sen jälkeen kun he ovat nähneet niitä useita kertoja viimeisen kolmen kuukauden sisällä.

Kuvamateriaalista näkyy mystiset esineet jotka leijailevat taivaalla maanantaina noin varttia vaille kahdeksan aikaan illalla.

Koiranulkoiluttaja sanoi: ”ei ole minkäänlaista kaavaa minkä mukaan ne esiintyisivät — ei mitään tiettyä aikaa päivästä mutta olen nähnyt niitä noin neljä kertaa nyt”.

”Ne ovat aina olleet samassa muodostelmassa ja suurin määärä valoja jonka olen nähnyt kerralla on kuusi.”

”Ne pysyvät taivaalla maksimissaan 15 minuuttia ja sitten katoavat.”

 

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.