Kolme mystistä UFO-havaintoa jotka ovat näkyneet tutkassa

Uskovaiset ja skeptikot saattaisivat kiistellä eri asioista avaruusolentojen olemassaolosta puhuttaessa, mutta he todennäköisesti ovat samaa mieltä että ilmojen tunnistamattomat objektit tai anomaliat eivät ole niin uusi ilmiö. Raportoidut UFO-havainnot ovat yleensä ilmapalloja, tuntemattomia ilma-aluksia, liikennettä tai tuntemattomia esineitä. Havaintoja vahvistaneet tutkat lisäävät mystisyyttä. Seuraavassa on kolme tunnettua UFO-tapausta jotka ovat näkyneet tutkassa.

White-House-UFOs.png

Washington, DC: havainnot

Heinäkuussa 1952 sarja havaintoja tapahtui Washingotnissa, jotka alkoivan 12. päivä ja päättyivät 29. päivä heinäkuuta. Eräs suosittu tapahtuma pidettiin 19.7. tuona vuonna jolloin Washintonin lentokentän lennonjohto havaitsi tutkaruudullaan seitsemän UFOa. Hänen esimiehensä vahvisti että laitteissa ei ollut mitään vikaa.

 

Campechen havainto Meksikossa

Kolme tuntematonta esinettä sai huumerikollisuutta etsivän tiedustelualuksen miehistön huomion partiotehtävissä maaliskuussa 2004. UFOt rekisteröitiin miehistön tutkassa, mutta he eivät nähneet esineitä silmin, joten he käyttivät infrapunakameraa jäljitykseen. Puolen tunnin päästä miehistö tallensi 11 UFOa liikkuvan taivaalla suurella nopeudella. He jahtasivat esineitä havaitakseen tutkasta että heidät oli saarrettu.

 

Kersantti Roland Hughesin havainto

Kun Hughes oli palaamassa harjoituslennolta Saksasta, hän huomasi hopeisen, metallisen levyn seuraavan häntä. Mystinen lentävä levy laskeutui häntä kohti ja lensi hänen vierellään ennenkuin se liikkui pois todella suurella nopeudella. RAF-valvojat vahvistivat että he olivat havaitsivat objektin myös tutkasta liikkuvan niin suurella nopeudella, että sitä oli minkään lentokoneen turha yrittää tavoittaa.

 

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.