Kolme UFO-tapausta, joita hallitus vain ei halua myöntää todeksi

Pentagon otti äskettäin käyttöön All-domain Anomaly Resolution Office -verkkosivuston (AARO), jonka tarkoituksena on antaa yleisölle tietoa AAROn tehtävästä tutkia ja käsitellä tunnistamattomia poikkeavia ilmiöitä. Verkkosivusto toimii foorumina, jolla voidaan jakaa yksityiskohtia, kuten kuvia ja videoita, jotka liittyvät ratkaistuihin UAP-tapauksiin, joiden salassapito on poistettu ja jotka on hyväksytty julkaistaviksi.

On kuitenkin tärkeää huomata, että vaikka jotkut ”ei-tärkeät” UFO/UAP-tapaukset on ratkaistu ja julkistettu, ei ole epäilystäkään siitä, etteivätkö he piilottelisi huomattavaa määrää UFO-todisteita, joita Yhdysvaltain hallitus ja puolustusministeriö ovat keränneet vuodesta 1947 lähtien, mutta nämä julkistamattomat UFO/UAP-tapaukset pysyvät todennäköisesti salaisina, eikä niitä esitellä AARO:n verkkosivustolla.

Kun puhumme UFO/UAP-tapauksista, joissa sotilasvirkamiehet ovat väittäneet, että tietoja ja videotodisteita on enemmän kuin on paljastunut, mutta viralliset viranomaiset ovat takavarikoineet ne, meidän on muistettava kolme historiallista tapausta:

Ensimmäisenä vuonna 1952 Tremontonissa, Utahissa sattunut UFO-tapaus, jossa laivaston pääkuvaaja Delbert Newhouse kuvasi outoja esineitä, jotka liikkuivat taivaalla. Yhdysvaltain ilmavoimat analysoi kuvamateriaalin eikä pystynyt sanomaan, mitä esineet olivat. Newhousen mukaan filmi ei näyttänyt täysin sitä, mitä hän näki paljain silmin.

Seuraavaksi astronautti Gordon Cooper väittää nähneensä vuonna 1957 Edwardsin lentotukikohdassa kuvamateriaalia lautasen muotoisesta UFOsta, joka laskeutui kuivalle järvenpohjalle. Filmi lähetettiin tiettävästi Washingtoniin, eikä Cooper nähnyt sitä enää koskaan.

Lopuksi tohtori Robert Jacobs, joka vuonna 1964 määrättiin kuvaamaan ICBM-koetta. Hän kuvasi UFO:n ampuvan valonsäteitä ydinkärkeen. Jacobsin mukaan harmaapukuiset miehet takavarikoivat kuvamateriaalin ja käskivät häntä olemaan puhumatta siitä enää koskaan.

Nämä kolme historiallista tapausta, joita Chris Letho analysoi alla olevalla videolla, tarjoavat uskottavia todisteita siitä, että Yhdysvaltain hallituksella on enemmän salaista UFO-tietoa kuin se haluaa paljastaa yleisölle, mikä saattaa saada sinut miettimään, mikä on AARO:n verkkosivuston todellinen agenda.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.