Kolme UFO-törmäysnoutoa selityksineen

kirjoittanut Kevin Randle

Blogger’s Note: Ajoittain tunnen tarvetta tuhota itseni ufologisesti. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että viittaus joihinkin uusimpiin UFOja käsitteleviin aineistoihin ärsyttää minua, koska uskon, että minulla on ratkaisu mainittuihin tapauksiin. Viime päivinä minulta on kysytty kysymyksiä tietyistä UFO-maahansyöksy-/noutotapauksista, joista minulla on sisäpiirin tietoa. Tai ehkä on paremmin ilmaistu, että tutkimuksiini kuuluu paikalla oleminen, todistajien haastattelut ja sellaisten asiakirjojen tarkastelu, jotka viittaavat ratkaisuun, jonka muut ovat sivuuttaneet.

Ensimmäisenä esityslistalla on raportti Aurorasta, Teksasista, huhtikuussa 1897 tapahtuneesta onnettomuudesta. Saatoin olla yksi ensimmäisistä nykyisistä tutkijoista, jotka todella kävivät siellä ja puhuivat joidenkin asukkaiden kanssa, jotka olivat vielä elossa vuonna 1971, kun tein matkan. Olen käsitellyt tätä tapausta useaan otteeseen tässä blogissa, ja voit lukea nämä analyysit täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2005/03/aurora-texas-story-that-wont-die.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2018/04/aurora-texas-again.html

Aurorasta käytävässä keskustelussa jätetään usein huomiotta kolme seikkaa. Ensinnäkin Wise County Historical Societyn mukaan (Aurora sijaitsee Wide Countyssa) seuraavalla vuosikymmenellä kirjoitettiin kaksi piirikunnan historiikkia. Kumpikaan ei sisältänyt selostusta UFO-onnettomuudesta. Koska historiikit kirjoitettiin niin lähellä tapahtuma-aikaa, olisi ollut saatavilla monia silminnäkijöitä, mutta yhtäkään ei löytynyt… no, se ei ole aivan oikein. Niitä ei löytynyt, koska tapaus on huijaus.

Aurora, Teksas. kuva: Kevin Randle

 

Toiseksi, vuonna 1971 tekemissäni haastatteluissa puhuin Brawley Oatesin kanssa, jonka kädet olivat pahasti epämuodostuneet. Hän kertoi minulle tuolloin, että onnettomuutta ei ollut tapahtunut. Nyt meille kerrotaan, että muut, jotka eivät koskaan puhuneet Oatesin kanssa, mutta jotka haastattelivat hänen leskeään, ovat raportoineet alueelta radioaktiivisuudesta.

Kolmanneksi meille kerrotaan kaikista muista aikakauden ilmalaivaraporteista. Olen käynyt läpi kirjaimellisesti satoja niistä. Ilmalaiva laskeutui eri paikkoihin ja miehistöjä haastateltiin. Jotkut sanoivat, että he olivat matkalla pommittamaan espanjalaisia, koska Espanjan ja Amerikan sota ei ollut kaukana. Oli tarinoita salaisista ilmalaivatesteistä, jotka pian paljastettaisiin maailmalle, mutta joita ei koskaan tehty.

Ilmalaivasta on kymmeniä kuvituksia ja yksi valokuva. Ilmalaiva oli laskeutunut Waterloohon, Iowaan, kun miehistön johtaja putosi laidan yli ja hukkui Cedar-jokeen. Myöhemmin kaikki myönnettiin huijaukseksi.

Waterloon ilmalaiva, 1897.

 

Puhutaan seuraavaksi Del Rion, Teksasin, UFO-onnettomuudesta. En mene tässä syvälle, koska olen antanut paljon enemmän tietoa tutkimuksistani ja muista tapaukseen liittyvistä näkökohdista. Kyseessä on yhden todistajan kertomus, jonka antoi mies, joka valehteli asepalveluksestaan, joka muutti toistuvasti tietoja onnettomuudesta ja joka allekirjoitti valaehtoisen todistuksen CUFOS:lle. Olen vakuuttunut siitä, että hänen nimensä oli Robert Willingham, mutta lähes kaikki muu hänen sanomansa oli valheellista.

Mainitsin muuttuvan päivämäärän. Löysin ensimmäisen viittauksen onnettomuuteen Skylookista, MUFONin alkuperäisestä julkaisusta. Siinä sanottiin:

Eversti R. B. Willingham, CAP-laivueen komentaja, on ollut innokkaasti kiinnostunut UFOista jo vuosia, vuodesta 1948 lähtien, jolloin hän johti F-94-suihkukoneiden laivuetta lähellä Meksikon rajaa Teksasissa ja sai radiosta tiedon, että kolme ”muodostelmassa lentävää” UFOa oli lähellä. Hän havaitsi ne lentokoneensa tutkalla ja sai kuulla, että yksi UFOista oli syöksynyt maahan muutaman kilometrin päässä hänestä Meksikossa. Hän meni onnettomuuspaikalle, mutta Meksikon viranomaiset estivät häntä tekemästä tutkimusta tai tulemasta 60 jalkaa (20 metriä) lähemmäksi. Tuosta näköalapaikasta katsottuna hylky näytti koostuvan ”lukuisista metallipaloista, jotka olivat kiillotettuja ulkopuolelta ja hyvin karheita sisäpuolelta”.

Huomaa, että yhdessä viimeisimmistä tätä koskevista raporteista päivämäärä on 6. joulukuuta 1950. Kun haastattelin Willinghamia, hän sanoi, ettei hän muista tarkkaa päivämäärää, mutta se oli joko 1954 tai 1955. Willingham kertoi Noe Torresille ja Ruben Uriatelle, että hän oli palvellut Koreassa syksyllä 1950. Tämän tarinan perusteella hänen olisi ollut mahdotonta lentää hävittäjiä Yhdysvalloissa silloin, kun hän oli Koreassa.

Willingham CAP-univormussaan. Hän ei koskaan palvellut ilmavoimien upseerina eikä ollut hävittäjälentäjä.

 

Huomautan, ettei ole olemassa mitään virallisia asiakirjoja, jotka osoittaisivat, että Willingham olisi koskaan ollut Yhdysvaltain asevoimien upseeri. Hän palveli siviili-ilmailupartiossa, mikä ei ole sama asia. Niille, jotka ovat kiinnostuneita tästä surullisesta tarinasta, löytyy kaikki tiedot täältä:

http://kevinrandle.blogspot.com/2014/04/eisenhower-briefing-document-mj-12-and.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2014/04/eisenhower-briefing-document-mj-12-and.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2010/07/del-rio-ufo-crash-and-mj-12.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2012/02/willingham-1978-interview.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2011/08/roswell-festival-part-two.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2018/06/mj-12-and-cognitive-dissonance.html

On muitakin artikkeleita, mutta niissä toistetaan usein samoja tietoja. Jos haluat tutkia niitä kaikkia, kirjoita hakukoneeseen ”Willingham” ja selaa artikkeleita. Huomautan, että jotkut kommentit muuttuvat mielenkiintoisiksi.

Viimeisenä Kingmanin UFO-onnettomuus on nostanut taas ruman päänsä. Tämä oli yksi ensimmäisistä onnettomuuksista/noudoista, jotka saivat jonkin verran vetoapua. Alkuperäinen tarina juontaa juurensa Arthur Stanseliin, jota teini-ikäiset Jeff Young ja Paul Chetham haastattelivat. Haastattelun aikana Stansel kertoi 21. toukokuuta 1953 tapahtuneesta UFO-onnettomuudesta Kingmanin lähellä Arizonassa.

Kingman, Arizona. kuva: Kevin Randle

 

Hän kertoi, että hänet vietiin bussilla Nevadassa sijaitsevasta tukikohdastaan onnettomuuspaikalle, jossa hän käytti insinööritaustaansa hyödyksi. Hän kertoi, että bussin ikkunat oli pimennetty ja että bussissa olleet eivät saaneet kertoa mitään tietoja itsestään, mukaan lukien nimensä. Mutta kun he saapuivat onnettomuuspaikalle, heidän nimensä huudettiin, kun he poistuivat bussista. Siinä ei todellakaan ole mitään järkeä.

Sen sijaan, että kävisin tämän kaiken läpi, viittaan vain erääseen sarjaan viestejä, jotka ovat täällä tarkistettavana.

http://kevinrandle.blogspot.com/2015/10/the-decline-and-fall-of-ufology.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2010/05/kingman-ufo-crash.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2011/05/kingman-ufo-crash-really.html

http://kevinrandle.blogspot.com/2021/03/kingman-rises-from-dead.html

Tässä on kaksi huomautusta. Ensinnäkin Stansel sanoi toistuvasti, että kun hän joi, hänellä oli tapana keksiä tarinoita. Hän kertoi Youngille ja Chethamille, että hän oli juonut haastattelua edeltävänä lauantai-iltapäivänä.

Hänen allekirjoittamastaan valaehtoisesta lausunnosta oli puhuttu paljon. Ongelmana on se, että se oli tehty Fritz Wernerin nimellä, mikä tietysti mitätöi valaehtoisen todistuksen, koska se ei ollut hänen oikea nimensä ja se oli valhe.

Ongelma on se, että näissä kolmessa tapauksessa on selvää näyttöä huijauksesta. Näistä seikoista ei useinkaan raportoida täysimääräisesti. Filosofiani on aina ollut kertoa vain olennaiset tosiasiat ja antaa lukijan päättää, mihin hän uskoo. En yritä rakentaa tapausta avaruusolentojen vierailun puolesta, raportoin vain tarkasti siitä, mitä olin saanut tietää. Usein olen tutkinut tapauksia itse yrittäessäni selvittää totuuden.

Nämä ovat vain kolme UFOjen maahansyöksy/noutotarinaa, joita nykyään levitetään maailmalla. Jos onnettomuuksia olisi tapahtunut niin paljon kuin jotkut ovat väittäneet, meillä olisi nyt eri keskustelu. Toivon tässä yhteydessä, että tarjoan erilaisen näkökulman joihinkin meneillään oleviin kertomuksiin UFO-maahansyöksyistä. Liian monissa tapauksissa uskomisen halu on uskottavan tutkimuksen tiellä.

 

Artikkelin julkaissut kevinrandle.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.