Kolmio-UFO Meksikossa

 

Havainnon päivämäärä: lokakuun 11. 2014
Havainnon sijainti: Mexico City, Meksiko

Kamera: http://www.webcamsdemexico.com/webcam-mexico-latinoamericana-este.html

Tämän videon on kuvannut Youtube-käyttäjät colourUFO, mutta ystävät kutsuvat häntä nimellä Laszlo. Hän on ollut TV-uutisissa omassa maassaan puhumassa UFOista ja hänet tunnetaan UFO-tutkijoiden keskuudessa.

Tämä UFO on täydellinen. Se on paras kuva mitä on näkynyt kuukausiin. Siinä on omat yhtäläisyytensä USA:n ilmavoimien TR3B-koneen kanssa, mutta alus on pyöreämpi keskeltä. Ellei sitten tämä ole uuden sukupolven TR3B. Tämä alus näyttää maan ulkopuoliselta. Voit nähdä tummennetut ikkunat metallisen aluksen yläosasta. Pimeä ohjaamo viittaisi harmaisiin avaruusolentoihin, jotka ovat herkkiä valolle. Ainoa syy miksi tämä on näkyvillä on koska aurinko laskee. Normaalisti suojaus taivuttaa valoa 180 astetta niin ettei alus näy. Mutta auringonlaskun aikaan suojauksen täytyy taivuttaa valoa 270 astetta, mitä se ei tee.

hippie, ufo, alien, extraterrestrial, permaculture, hippies, REVOLUTION, hippie, flower child, nature

Videon kuvaajan kertomaa:

Monitoroin koko yön Mexico Cityn UFO-havaintoja. Tällä kertaa massiivinen havainto 8 aikaan aamulla Meksikossa näin suuren aluksen, kuin emoaluksen, lentävän matalalla. Mahdollisesti 100 tai 150 metriä rakennuksista. Voit itse päätellä aluksen koon ja etäisyyden maasta. Monitoroin Sydneystä Mexico Cityyn kaikkia webkameroita. Tämä webkamera päivittää kuvaansa joka minuutti. Tällä kertaa olin onnekas kyetessäni tallentamaan tämän kuvan emoaluksesta.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.