Korkea-arvoisin NSA-johtaja ottaa kantaa UFO-kysymykseen

kirjoittanut Arjun Walia, CollectiveEvolution

Aivan kuten Edward Snowden teki valtavia otsikoita kaikkialla maailmassa (ja tekee sitä edelleen), William Binney teki saman vuonna 2001, kun hän erosi Kansallisesta turvallisuusvirastosta (NSA) syyskuun 11. päivän tapahtumien jälkeen ja paljasti NSA:n massavalvontaohjelman.

Hän työskenteli virastossa yli kolmekymmentä vuotta ja oli johtava koodinmurtaja Neuvostoliittoa vastaan kylmän sodan aikana. Hänellä on ollut melkoinen ura, joka alkoi vuonna 2002, kun hän kertoi julkisuuteen järjestelmästä (”trailblazer”), jonka tarkoituksena oli analysoida tietoliikenneverkoissa (kuten internetissä) siirrettyjä tietoja. Hän paljasti virastojen salakuunteluohjelman ja on joutunut FBI:n, NSA:n ja muiden tahojen ahdistelun kohteeksi. Hän on ollut oikeussalissa ja poissa oikeussalista siitä lähtien, kun hän päätti erota ja paljastaa asian.

Tässä on nopea Wiki-kirjoitus hänestä, yksinkertainen Google-haku vahvistaa, kuka hän on niille, jotka eivät ole koskaan kuulleet hänestä.

Binneytä haastateltiin hiljattain 9/11 Free Fall -radiossa, jossa hän sanoi:

“Jätämme valikoivasti huomiotta perustiedot. Tarkoitan perusfaktalla jotakin, joka on olemassa ja jota on käsiteltävä, vaikka he eivät pystyisi selittämään sitä, heidän olisi pitänyt sanoa: ”Emme pysty selittämään tätä, mutta se on olemassa”, jotta he ainakin tunnustaisivat, että tämä perusfakta on olemassa. Ongelmani on, aivan kuten ufo-jutussa, että jos he eivät ala käsitellä tällaisia asioita, ihmisten havaintoja tai perusmittauksia tai tosiasioihin perustuvia todisteita, jotka yksinkertaisesti ovat olemassa, jos he eivät aloita käsitellä niitä, tulee aina olemaan kysymyksiä, erityisesti nyt hallituksen kanssa, kuinka paljon luottamusta meillä on tähän hallitukseen? Se on vakoillut, laittanut ilmiantajia vankilaan, kiduttanut ja antanut koskemattomuuden ihmisille, jotka ovat syyllistyneet tällaisiin rikoksiin, kuinka paljon luottamusta voi luottaa tällaiseen hallitukseen? Kun valikoivasti jätätte huomiotta nämä lasten asiat……” (lähde kohdalla 10-12 minuuttia)

On hienoa kuulla jonkun, joka teki niin pitkän uran NSA:ssa, mainitsevan ufot (vaikka monet korkea-arvoiset puolustushenkilöt ovatkin antaneet merkittäviä lausuntoja: katso tästä) ja hallitusten tärkeyden käsitellä ilmiötä, joka on tulvillaan ”ihmisten havaintoja” ja ”tosiasioihin perustuvia todisteita”. On selvää, että Binney on tietoinen ilmiöstä ja asian vakavuudesta.

Ufot ja maan ulkopuolinen elämä on yksi aikamme suosituimmista kysymyksistä. Pelkästään Yhdysvalloissa ainakin puolet amerikkalaisista on sitä mieltä, ettemme ole yksin maailmankaikkeudessa. Viisikymmentä prosenttia amerikkalaisista uskoo jo nyt, että muilla planeetoilla on jonkinlaista elämää, kun taas vain seitsemäntoista prosenttia on sitä mieltä, että sitä ei ole. Neljännes amerikkalaisista uskoo, että älykkäitä Maan ulkopuolisia vierailijoita on jo käynyt Maassa ja että he ovat tehneet niin jo pitkään. (lähde)

Tulevatko Pohjois-Amerikan valtiot koskaan ottamaan kunnolla kantaa UFO-ilmiöön?

Binney toi esiin hienon asian, ja oli hienoa ja hyvin rohkeaa, että hän nosti ufot ja ”tosiasioihin perustuvat todisteet” samaan kategoriaan.

NSA (esimerkiksi) on julkaissut tiedostoja, jotka osoittavat selvästi heidän kiinnostuksensa ufo-ilmiötä kohtaan, TÄÄLLÄ on yksi esimerkki, ja TÄÄLLÄ on toinen, jossa dokumentoidaan yksityiskohtaisesti sotilaskoneiden kohtaaminen ufon kanssa, kun ne käskettiin menemään katsomaan niitä (yleinen ilmiö). Jos haluat lukea lisää siitä, mitä tapahtuu, kun ufoa seurataan sotilastutkalla, klikkaa TÄSTÄ.

En edelleenkään sanoisi, että näiden asiakirjojen julkaiseminen olisi asianmukainen vastaus ihmisten kysymyksiin ja huolenaiheisiin. Kymmenet muut hallitukset eri puolilla maailmaa ovat julkaisseet tuhansia aiemmin salaiseksi luokiteltuja UFO-asiakirjoja, mutta tärkeitä kysymyksiä on edelleen jäljellä, eikä niitä ole käsitelty. Jos haluat nähdä esimerkin Britanniasta, klikkaa TÄSTÄ.

Näiden asiakirjojen julkaiseminen osoittaa, että hallitukset ja puolustuslaitokset ovat dokumentoineet, tutkineet ja allokoineet resursseja UFO-ilmiön tutkimiseen ja pitäneet salassa sen, että ne tekevät niin, hyvin pitkään. Voitte olla varmoja siitä, että monet aihetta koskevat tiedot ovat luultavasti edelleen tiukasti salassa pidettäviä. Heillä on hallussaan kaikki tämä tieto, ja he ovat keränneet niin paljon tietoa, mutta meillä ei ole mitään pääsyä siihen.

Ei ole mikään salaisuus, että hallitukset pitävät salaisuuksia, sillä pelkästään Yhdysvallat turvaluokittelee vuosittain noin 500 miljoonaa sivua asiakirjoja, ja aiemmin salassa pidettyjen tietojen julkaiseminen on hyvä esimerkki tästä.

Tulevatko Pohjois-Amerikan hallitukset koskaan käsittelemään UFO-ilmiötä kunnolla? En tiedä, mutta tietoa vuotaa joka tapauksessa. Jälleen kerran, he ovat tutkineet ja keränneet tietoa tästä ilmiöstä vuosikymmeniä, ja heillä on pääsy tietoihin ja tietoihin, joita meillä ei ole, ja se ei ole reilua.

Tässä on pohdittavaa:

“Jos sinulla on suuri salaisuus, josta haluat maailman tietävän, et ehkä halua kertoa sitä kerralla. Toisin sanoen, voisi olla jonkinlainen hidas akkulturaatioprosessi, luulen, että jotain sellaista on luultavasti meneillään. Luulen, että myös disinformaatiota on paljon liikkeellä.” –- Richard Dolan, kirjailija, historioitsija (lähde)

“En usko, että olemme koskaan todella valmiita UFO-paljastukseen, mutta se ei estä sitä tapahtumasta. Kuka on koskaan valmis saamaan ensimmäisen lapsensa? Kukaan ei, he saavat sen kuitenkin. Poliittiset johtajat pakottavat heidät siihen, ja siitä tulee suuri sotku. Aina kun on jonkinlaista kasvua, oli se sitten henkilökohtaista henkistä kasvua tai poliittista kasvua tässä yhteiskunnassa, se tarkoittaa, että luovutaan illuusioista, luovutaan valheista, ja se on vaikea hinta, ja meidän on käytävä läpi tuo prosessi. Maailmassa on monia miljardeja ihmisiä, jotka ovat kiinni tietyssä paradigmassa, tietyssä tavassa kuvitella maailma, ja paljastus vain murskaa sen. Se on siis vaikeaa, mutta vaihtoehtona on se, että syötetään valheita lusikalla koko loppuelämän ajan.” — Richard Dolan (sama lähde kuin yllä)

Kaiken sen perusteella, mitä olen tutkinut, salailun maailmassa on joitakin, jotka haluavat totuuden tulevan julki, ja toisia, jotka haluavat sen pysyvän.

“On runsaasti todisteita siitä, että meihin otetaan yhteyttä ja että sivilisaatiot ovat seuranneet meitä hyvin pitkään. Että niiden esiintyminen on outoa kaikenlaisesta perinteisestä materialistisesta länsimaisesta näkökulmasta katsottuna. Se, että nämä vierailijat käyttävät tietoisuusteknologiaa, he käyttävät toroideja, he käyttävät pyöriviä magneettikiekkoja käyttövoimajärjestelmissään, se näyttää olevan yhteinen nimittäjä UFO-ilmiölle.” (lähde) — tri. Brian O’Leary, entinen NASAn astronautti ja Princetonin fysiikan professori

“Vuosikymmeniä sitten muilta planeetoilta tulleet vierailijat varoittivat meitä siitä, mihin suuntaan olimme menossa, ja tarjoutuivat auttamaan. Sen sijaan jotkut meistä tulkitsivat heidän vierailunsa uhkana ja päättivät ampua ensin ja kysellä vasta sitten. Triljoonia dollareita on käytetty mustiin hankkeisiin, joista sekä kongressi että armeijan ylipäällikkö on tarkoituksella pidetty pimennossa.” — Paul Hellyer, Kanadan entinen puolustusministeri. (lähde)

Riippumatta siitä, suostuvatko hallituksemme käsittelemään asiaa asianmukaisesti ja jakamaan kanssamme vuosien varrella keräämänsä tiedot, vastaukset tulevat ilmiantajien, vuotaneiden asiakirjojen (kuten Wikileaksin) tai jonkin muun muodossa.

Mitä mieltä sinä olet? Uskotko, että Pohjois-Amerikan hallitukset tulevat koskaan käsittelemään ilmiötä kunnolla?

 

Artikkelin julkaissut in5d.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.