Kuuluisa muusikko puhuu UFO-kokemuksistaan

Havaintopäivämäärä: Tuntematon
Havaintopaikka: Devon, Englanti
Lähde: http://www.nme.com/news/music/the-kinks-dave-davies-ufo-experiences-2028689

Mielestäni on hienoa kun julkisuuden henkilö tulee ulos kaapista UFO- ja avaruusolentokokemuksiensa kanssa ja jakaa nämä julkisesti. Tämä on esimerkillä johtamista ja rakastan sitä. Toivottavasti tämä inspiroi muita astumaan esiin havaintojensa kanssa.

Scott C. Waring

Uutiset kirjoittavat:
The Kinksien Dave Davies väittää, että hänellä on ollut useita kokemuksia avaruusolentojen kanssa.

70-vuotias, joka on julkaisemassa uutta sooloalbumia‘Open Road’  perjantaina maaliskuun 31. päivänä, on pitkän aikaa uskonut UFOihin ja psyykkisiin kykyihin.

”Minulla on ollut useita UFO-havaintokokemuksia. Se oli todella mielenkiintoista. Katselin niitä Devonin pohjoispuolella Englannissa — valoja ja siksakkikuvioita taivaalla. Sitten kun aloin tutkia syvemmin kokemustani, ymmärsin että sain myös kommunikaatioita — psyykkisiä tuntemuksia — avaruusolennoilta”, hän sanoo.

Puhuessaan lisää kokeuksistaan Davies kertoi Vulturelle: ”Olen varma että on monia ihmisiä maailmassa jotka voivat selittää asian paremmin kuin minä. Sinulla on kokemus UFOsta, ja pidät nuo tunteet, ja sitten se muuttuu alitajuiseksi ja ylitajuiseksi. Kun tutkin mitä nuo tunteet voisivat olla, kun todella syvennyin ufologiaan, olisin voinut vaikka vannoa että minulla oli yhteys Koiratähteen, Siriukseen. Siriuksella on syvä yhteys maapalloon.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.