Lähikontakti suuren UFOn kanssa sai silminnäkijät ymmälleen

Missourin osavaltion Joplinissa kolme UFO-silminnäkijää puhuivat heinäkuun 8. päivän UFO-havainnosta, jossa esine raportoitiin ”taloa suuremmaksi”. Tapauksesta on kertonut MUFONin Missourin apulaisjohtaja Margie Kay ja STAR-tutkijaryhmän jäsen Larry Jordan.

Kay ja Jordan tutkivat aluetta heinäkuun 13. päivä jossa kolme silminnäkijää näki UFOn ja koki omituisia kokemuksia.

Kayn raportista:

”Eläkkeellä oleva lentäjä joka on pyytänyt jäädä nimettömäksi, sekä Joplin Globen johtaja John Cruzan ja terveydenhoitaja Traci Crucan Joplinista kokivat lähikontaktin tuntemattoman lentävän esineen kanssa.

Heinäkuun 8:na kello 21:15 eläköitynyt pilotti käveli koiransa kanssa talonsa edestä kun hän havaitsi kolikon kokoisen esineen ja oransseja valoja pohjoistaivaalla. Esineen lähestyessä korkealta matalalle suorassa linjassa hän tajusi että kyseessä ei ole tavallinen lentokone. Esine oli erittäin suuri, pisaran muotoinen ja väriltään oranssi, sininen ja keltainen.

Kun John Cruzan ja hänen vaimonsa Traci kääntyivät nurkalta jeepissään, pilotti huomasi heidät. Kaksikko hyppäsi autosta juuri kun esine lensi noin sadan metrin päässä yllä. Kolme todistajaa sanoivat esineen olevan noin eekkerin leveä ja eekkerin pitkä. He sanoivat ettei esine päästänyt mitään ääntä, ja tämä huolestutti heitä.

Pilotti sanoi: ”tiedän miltä eri lentokoneet kuulostavat ja moottorin ääntä olisi pitänyt kuulua, mutta mitään ei kuulunut. Ja mikä piti esinettä ilmassa? Ei ollut siipiä tai peräsintä, ja se lensi liian hitaasti pysyäkseen ilmalennossa”.

Silminnäkijät kuvasivat tilannetta surrealistiseksi. Pilotti sanoi ettei ääntä kuulunut alueella hänen katsoessaan esinettä yläpuolella, silti John Cruzan kuuli pilotin koiran haukkuvat esinettä. Lähialueen koirat kaikki haukkuivat esinettä sen lentäessä kotien yläpuolella.

Kolme silminnäkijää katselivat esineen laskeutuvan puiden taakse ja ajattelivat että se olisi saattanut laskeutua läheiselle laitumelle. He hyppäsivät jeeppiinsä ja ajoivat pellolle mikä sijaitsi noin mailin päässä heidän kodeistaan.

Kun he parkkeerasivat autonsa tienvarteen, auton varoitusääni alkoi piipata. Ovet eivät olleet auki, eivätkä ne aiheuttaneet ääntä. John osoitti suurella taskulampullaan kenttää mutta lampun valo himmeni. Hänellä oli vaikeuksia saada jeepin vaihdetta vaihtumaan, jota ei ollut koskaan tapahtunut aiemmin.

Lopulta hän sai jeepin liikkeelle, ja kääntyi ympäri, mutta heidän saapuessaan varoitusääni meni taas päälle ja taskulamppu himmeni jälleen. Seuraavana päivänä oletusasetukset olivat hävinneet.

Missourin MUFON-tutkijat löysivät epätavallisia elektromagneettisia kenttälukemia maasta sekä Cruzanin autosta. Muita tutkimusmetodeja tullaan käyttämään tulevaisuudessa, mm. puiden ja ruohon testaamista.

Alunperin tästä kerrottiin artikkelissa: Missouri couple says UFO was ‘bigger than a house’

Kolme silminnäkijää päättivät julkisesti kertoa pyrkivänsä löytämään vastaukset siihen mitä he näkivät. Missourin MUFON pyytää että muut tämän tapauksen tai muiden samanlaisten tapausten silminnäkijät olisivat yhteydessä Margie Kay:n puh.nrossa 816-833-1602 tai s-postilla margiekay06@yahoo.com.

Joplin on kaupunki eteläisessä Jasperin piirikunnassa ja pohjoisessa Newtonin piirikunnassa Missourin lounaisosassa. Asukkaita siellä on noin 50,150.

Missourin tämänhetkinen UFO Alert Rating on 4, ja sieltä on viime aikoina tullut keskivertoa enemmän raportteja kansallisesti. Missouri oli heinäkuussa 2014 9. eniten raportteja tarjoava osavaltio, kun taas Kaliforniassa oli eniten, 104.

UFO-ilmoitusten arvoitusjärjestelmällä on viisi tasoa, joissa asteikko menee kuukausittaisten raporttien mukaan. 150 raporttia tai enemmän kuukaudessa saa arvon 1, 100 tai enemmän arvon 2 jne.

 

Artikkelin julkaissut openminds.tv

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.