Laivasto julkaisi ’oikean’ Gimbal-videon

Videon päivämäärä: 2015?
Videon kuvauspaikka: tuntematon
Lähde: Yhdysvaltain laivasto

Videosta raportoinut UFO Mania Youtubessa  https://www.youtube.com/watch?v=FzGafTsBuh0 

Tässä on Yhdysvaltain laivaston julkaisema tuore UFO-video. Tällä videolla on yksityiskohtia, joita emme normaalisti näkisi. UFO näyttää aluksi pallolta, ja se alkaa muuttaa muotoaan pallosta viideksi erilliseksi kappaleeksi, ja nämä yhdistyvät jälleen yhdeksi. Videolla henkilö sanoo sen matkaavan yli 140 mailin tuntinopeudella tuulta vastaan. Voit kuulla hänen hämmästyneisyytensä hänen äänestään.

Miksi avaruusolennot leikkisivät tällä tavoin armeijan hyväksi? Hyvä kysymys, ja useimmat eivät sitä edes uskoisi. Avaruusolennot ovat olleet täällä kauan meitä ennen, ja ne ovat tarkkailleet meitä ja auttaneet meitä, niinkuin näkisit kilpikonnan jalkakäytävällä ja nostaisit sen ilmaan ja veisit takaisin lammelle. Me huvitamme niitä ja näyttämällä meille mihin niiden dronet, UFOt ja alukset pystyvät, ne kertovat meille miten teknologiamme on kaukana niiden omasta.

Miksi ne haluaisivat meidän tietävän sellaista? Yhdysvaltain omistamien kemiallisten, biologisten ja ydinaseiden takia. Ne eivät halua Amerikan käyttävän näitä aseita ja tuhoavan planeetan elämää. Se ei ole mitään uutta, sitä on tehty 70 vuoden ajan ja sitä tullaan tekemään tulevaisuudessa.

Scott C. Waring, Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.