Lake Michiganin UFO-nauha: ’Hyvä Luoja, mikä tämä on?’

Maaliskuun 8. päivänä 1994 siviilit läntisessä Michiganissa Lake Michiganin laidalla soittivat suurella joukolla hätänumeroon omituisista valoista, jotka kuvailtiin suurimmaksi osaksi sylinterimäisiksi, liikkuvan ylös ja alas korkeussuunnassa ja joilla oli pystysuora valorivistö. Ne näyttivät koordinoidusti liikkuvan, niinkuin eräs soittaja kuvasi, ympyrämäisessä liikkeessä.

Yhdysvaltain ilmatieteenlaitoksen tutkaoperaattori Muskegonissa, Michiganissa vahvisti havainnon, kun hätäkeskuksen työntekijä soitti hänelle ja kysyi häneltä asiaa. Tämän episodin nauhalla, jotka ovat julkisia, voit kuulla ilmatieteenlaitoksen viranomaisen kommentin anomaliasta ja kappaleiden käyttäytymisestä, jotka oli raportoitu liikkuvan yhdessä kolmiomuodossa.

Hän sanoi, että kyseessä ei ollut myrsky tai lentokone, ja ajan mittaan hän muuttuu hetki hetkeltä kuumottuneemmaksi, kuten käy ilmi tekstityksestä videolla.

Kiinnostavaa kyllä, Project Blue Bookissa oli useita tapauksia tältä alueelta Michiganista, mm. monia sellaisia, joita siviilit kuvasivat ”metallisiksi”, mutta ilmavoimien viranomaiset pitivät niitä astronomisina luonteeltaan, tai sellaisina joiden analyysiin ei löydy tarpeeksi dataa.

0:00 ”Hyvä Luoja, Mikä tämä on?”
2:20 Intro 3:26 hätäkeskus soittaa ilmatieteenlaitokselle
4:24 ilmatieteenlaitos soittaa hätäkeskukseen
6:01 ilmatieteenlaitos yrittää toppuutella
8:04 Perhe näki pyöreän UFOn Hollannissa
8:24 Project Grudge ja Blue Book Michiganissa

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.