Learjet ja Airbus kohtasivat UFOn Arizonassa

Omituisten tapahtumien sarja tapahtui eteläisessä Arizonassa korkealla ilmassa helmikuun 24. päivänä 2018.

Noin 15.30 ja 16.15 välisenä aikana paikallista aikaa N717.1PG, Phoenix Airille kuuluva Learjet 36, ja Airbus A321 olivat toisistaan riippumatta lähikontaktissa omituisen aluksen kanssa, jotka lensivät 12km korkeudessa.

Lentokoneet lensivät itään noin 11 kilometrin korkeudella Sonoran Desert National Monumentin ja New Mexicon rajan välillä kun tapaukset sattuivat.

Alkuperäinen raportti tuli N71PG:sta, eli Learjetista, joka kysyi Albuquerquen keskukselta oliko liikennettä liikkunut heidän yllään. Lennonjohto vastasi ”negative”, mikä tarkoittaa että liikennettä ei hänen tietojensa mukaan ollut, mikä olisi tähän havaintoon sopinut.

Learjetin pilotti vastasi että ”jotain siellä meni”. Toinen pilotti tuli linjalle sanoen että kyseessä oli ”UFO”, ja Learjetin pilotti vastasi ”kyllä”.

Tapaus sattui omituisten ja uskomattoman hyvin dokumentoitujen havaihtojen jälkeen, joissa mystinen lentokone lentää samanlaisella korkeudella Oregonin ja pohjoisen Kalifornian yllä viime lokakuussa 2017.

Tuossa pitkittyneessä tapauksessa USA:n ilmavoimien F-15:t ajautuivat mukaan tutkimaan, ja vaste sekä FAA:lta että armeijalta oli varsin laaja.

Tässä on editoimatonta ja virallista ääninauhoitetta Arizonan tapauksesta:

http://www.thedrive.com/the-war-zone/19095/listen-in-as-a-learjet-and-an-airbus-encounter-a-mystery-craft-high-over-arizona

Ja tässä on editoimatonta ja virallista äänitallennetta Oregonin ja Pohjois-Kalifornian tapauksesta:

http://www.thedrive.com/the-war-zone/18473/faa-recordings-deepen-mystery-surrounding-ufo-over-oregon-that-sent-f-15s-scrambling

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.