Lentävä lautanen Venäjällä

Havaintopäivämäärä: 10.1.2023
Havaintopaikka: Penza, Venäjä

Uutislähde: https://penza-online.ru/obshchestvo/ona-pryam-nad-dvorom-visela-zdorovaya-v-okrestnostyakh-penzy-zamechena-letayushchaya-tarelka-foto

Ensisilmäyksellä tämä voi näyttää feikiltä, mutta se ei ole sitä ja tässä on todisteet. Tämä on kallellaan, aivan kuin Bob Lazar sanoi UFOjen olevan silloin kun ne liikkuvat. Tämä on 100-prosenttisen aito ja on fantastista, että se havaittiin Venäjällä. Venäjän uutisiin pääsee niin vähän havaintoja, ja tämä on harvinaisuus. Kuvasta on helppo nähdä metallisen korirakenteen muoto ja yläosan kupoli. Klassinen lautasalus.

Scott C. Waring, Taiwan

Uutiset kertovat: (konekäännetty)

Ei, se ei ole väärennös. Penza-Online sai mielenkiintoisen kuvan ja tarinan lentävästä lautasesta, jonka päätimme jakaa lukijoillemme.

Eilen nähtiin UFO Poyimin yllä. Tuntematon lentävä lautanen kiersi hetken aikaa kylän yllä ja katosi sitten näkyvistä. Kuvan on ottanut paikallinen asukas, jonka photoshoppaustaidoista ei ole epäilystäkään.

Silminnäkijä kommentoi tapausta:

– Siellä on Bath Bridge, jossa Rinat Murakov on… se roikkui aivan pihan yläpuolella, iso sellainen. Ja sitten, kun poika viritti puhelintaan, se alkoi lentää pois ja muuttui pieneksi. Mutta se on valtava…

Näyttää siltä, että maan ulkopuoliset älylliset olennot ovat lähempänä kuin luulemmekaan…

Mitä se oikeastaan oli, sen voivat luultavasti sanoa vain ufologit. Muutama vuosi sitten Penzan tiedotusvälineet kuitenkin kirjoittivat asukkaista, jotka jakoivat UFOista kertovia videoklippejä. Objekti, jota eräs kaupunkilainen kutsui lempinimellä ”sininen rapu”, jäi linssin alle. Kuvat otettiin kuunpimennyksen yönä 27.-28. heinäkuuta.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.