Lentomatkustaja kuvasi UFOn

Lokakuun 17. päivänä 2021 lennolla Bostonista Denveriin, lentomatkustaja kuvasi UFOn heidän lentäessään Lake Michiganin yllä.

Matkustaja kuvasi kappaletta noin minuutin ajan ennen sen katoamista näkyvistä sen kurssilla itään päin. Se vaikutti muuttaneen nopeuttaan tai korkeuttaan.

Kappale oli valkoinen ja sylinterimäinen, eikä siinä näkynyt mitään tuntomerkkejä.

 • ei siipiä
 • ei ikkunoita
 • ei pakoputkea
 • ei siivekkeitä

Kuvasiko matkustaja vahingossa niinkutsutun pastilli-UFOn?

Lähde: www.mufon.com

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”Lentomatkustaja kuvasi UFOn”

 1. Tuo video muistuttaa tuossa ns. pastilli UFO:a selkeästi. AATIP oli salamyhkäinen Yhdysvaltain puolustusministeriön ohjelma, joka nimesi UFO:t tunnistamattomiksi ilmakehän ilmiöiksi (UAP).

  Lentokoneen matkustaja kuvasi pastilli UFO videon kaiketi sattumalta Michiganin järven yllä. Pastilli UFO – kappale on tyypillisesti valkoinen ja sylinterimäinen, eikä siinä näy mitään tuntomerkkejä. Pastilli UFO-kappaleissa ei ole siipiä, ei ikkunoita, ei pakoputkea, eikä siivekkeitä.

  AATIP oli salamyhkäinen Pentagonin ohjelma, joka oli käynnissä vuosina 2007-2012. Ohjelmassa tutkittiin UFOja. Ohjelman paljasti vuonna 2017 tietovuotajaksi ryhtynyt entinen tiedustelu-upseeri Luis Elizondo, joka veti ohjelmaa.

  Huikeat Yhdysvaltain armeijan henkilöstön videot selittämättömistä UFO-havainnoista, joita AATIP tutki ja julkaistiin myös tuolloin ensi kertaa.

  Ohjelman paljastukset olivat askel siihen suuntaan, jossa Yhdysvallat alkaa puhua UFOista avoimemmin, joita he nimittävät tunnistamattomiksi ilmailmiöiksi (UAP).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.