Levyalus telakan yllä Washingtonissa

Havaintopäivämäärä: tammikuu 21, 2021
Havaintopaikka: Bremerton, Washington, USA

Tämä UFO kuvattiin Bremertonin telakan yllä. Paikka jossa monet Yhdysvaltain armeijan alukset ovat telakalla. Tämä UFO lensi alueen yli ja tallensi dataa laivaston aluksista ja aseista. Monet asiat kiinnostavat avaruusolentoja, mutta aseet ja niiden kehittäminen on heidän päähuolensa, koska se voi johtaa ihmiskunnan sukupuuttoon.

Tämä UFO on levynmuotoinen ja sen voi nähdä kääntyvän ympäri hiljalleen sen liikkuessa eteenpäin. Se näyttää metallinväriseltä, joka heijastaa sen ympärillä olevia värejä. Pilven edessä se on musta, sinitaivaan edessä se on valkoinen. Tyypillistä värinvaihdoskäyttäytymistä pilviorbeille, mutta tämä on suurempi ja litteämpi kuin muut. Ehkä koska monet pysyvät sisätiloissa COVIDin takia, UFOilla on vapaampaa.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo: Kuvasin tämän Bremertonin telakan yllä, mitä mieltä olette? Tein kipsseinätyötä Portorchardissa, Washingtonissa ja vaimoni toi minulle lounasta ja menin ulos tapaamaan häntä. Silloin me huomasimme kiiltävän pallon, ja ajattelin kuvata sen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.