Liittyykö Devonin UFO salaiseen ohjelmaan?

Yksinomaisessa haastattelussa senaattori Marco Rubio kertoi NewsNationin Washingtonin kirjeenvaihtajalle Joe Khalilille, että useat henkilöt, joilla on erittäin korkeat turvaluokitukset ja korkeat asemat hallituksessamme, ”ovat ilmoittautuneet kertomaan” ”omakohtaisia” UFOihin liittyviä väitteitä, jotka ”ylittävät sen, mitä (senaatin tiedustelukomitea) on koskaan käsitellyt, ja ne ovat merkittäviä, koska ne tuovat lisää huomiota aiheeseen.”

Devonin UFO, kuva: UFO Casebook
Devonin UFO, kuva: UFO Casebook

On syytä huomata, että Rubio viittasi ilmiantajan väitteisiin ”uskottavina ja kiireellisinä” senaatin tiedustelukomitean valvontatulosten mukaan. Lisäksi useat armeijan, tiedustelupalvelun ja urakoitsijoiden virkamiehet ovat tiettävästi tukeneet väitteitä, joiden mukaan Yhdysvaltain hallituksella tai yksityisillä yrityksillä on hallussaan mahdollisesti ei-ihmisperäisiä aluksia.

On totta, että vaikka virallisissa piireissä on herännyt kasvava kiinnostus ja tunnustus UFO-ilmiötä kohtaan ja salassa pidettävien UFO-ohjelmien olemassaoloa kohtaan, täysipainoisen ja avoimen UFO-ilmoituksen tekeminen on edelleen epävarmaa.

Samaan aikaan, 19. kesäkuuta 2023, Devonissa Englannissa sijaitsevalla Teignin suistoalueella valokuvaaja huomasi jotain metallisen näköistä, joka tuli esiin pilvestä.

UFO Casebookin mukaan valokuvaaja totesi, että kyseessä oli lentävä lautanen, katso kuva yllä, jossa oli kaksi mustaa suorakulmaista ikkunaa aluksen kupoliosassa ja neljä mustaa aukkoa sen rakenteen alaosassa. jonkinlainen voimakenttä, joka säteilee sen ympärillä, ja kun ufon alapuolella sykkivät sähköiset siniset aallot saivat hänet luulemaan, että kenties tämä alus käytti sähkögravitatiivista teknologiaa anti-gravitaationaalisena käyttövoimana.

Hän onnistui nappaamaan kuvan ufosta ennen kuin se kääntyi ja lähti lähipilveen uskomattomalla nopeudella.

Vaikka korkeimmalla tasolla toteutettu ufokysymys jatkuu edelleen, kuva Devonissa, Englannissa havaitusta ufosta on lisätodiste siitä, että nämä alukset, olivatpa ne sitten ihmisperäisiä tai ei-ihmisperäisiä, ovat olemassa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.