Lisää omituisia havaintoja superkuun tienoilta

Aikaisemmassa artikkelissa raportoitiin massiivisesta V-muotoisesta pilvestä Kalifornian yllä, jonka useat silminnäkijät olivat nähneet.

Nämä raportit tulevat Anaheimista, Kaliforniasta, jossa silminnäkijä kuvasi V-muotoisen pilven Anaheim Hillsilla samana päivänä katsellessaan superkuuta ja kuunpimennystä.

Silminnäkijä kertoi UFO-bloggerille että taivas oli suhteellisen kirkas, mutta että pohjoistaivas oli pilvinen. Loppua kohti kuunpimennystä katselimme pilvien suuntaan ja näimme jättiläismäisen V:n taivaalla.

Omituista siinä oli että se oli täydellisen V:n muotoinen ja pilvet sen ympärillä olivat tavallaan irrallaan niin että kirjain erottui täydellisesti.

Toinen omituinen ilmiö tapahtui samana päivänä. Tällä kerralla silminnäkijä kuvasi hehkuvan esineen joka jätti jäljen peräänsä Rock Canyonin taivaalla Kaliforniassa.

Silminnäkijän raportti: Otin timelapsea Gopro:lla ja testailin asetuksia kuvaamalla superkuuta syyskuun 27. päivänä 2015.

Otin useita freimejä 10s valotusajalla tasaisella väliajalla. Vain yksi näistä freimeistä sisälsi hehkuvan esineen joka näyttää liikkuvan kuusta poispäin kohti kameraa. Se poistuu freimiltä ja tulee takaisin, muttaa suuntaansa useita kertoja ja tuntuu muuttuvan suuremmaksi tai lähestyvän.

En nähnyt esinettä paikanpäällä. Vasta kun katselin timelapsea huomasin omituisen hehkun.

MUFONin tapaus 70951.

Myös New Mexicon Taoksessa tapahtui selittämättömiä asioita syyskuun 27. päivänä.

Silminnäkijän raportti: Ystäväni Scotty Taosissa lähetti nämä kuvat minulle ja halusi että jaan ne kaikkien kanssa.

Hän ja kuusi muuta ystäväänsä olivat matkalla katsomaan superkuuta, kun he näkivät mustan reiän avautuvan ja tumman säteen tulevan siitä, joka maanpinnalla muuttui punaiseksi ja liikkui kohti heitä.

Sitten ilmestyi joitain pilviä, joissa he uskoivat aluksen piilottelevan. ”Esine” pääsi parin mailin päähän heistä ennen katoamistaan. Hän uskoi sen kasvaneen ainakin mailin pituiseksi. MUFONin tapaus  70963.

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.