EU for UAP

Lisää uskottavia todistuksia maahansyöksyneistä UFOista ja avaruusolennoista

Koska UFO-asioiden ”luottamukselliset lähteet” ja ”ilmiantajat” ovat nyt kaikkialla uutisissa, tarkastellaanpa muutamia tapauksia, joista et ehkä ole kuullut. ”Selvänäkijä” Uri Geller kertoo, kuinka hänen hyvä ystävänsä tohtori Wernher Von Braun muka vei hänet katsomaan avaruusolentojen ruumiita, jotka olivat peräisin lautasen putoamisesta.

Ystävät Näin heidät omin silmin, olin siellä kylmäholvissa tohtori Wernher Von Braunin kanssa, minulla oli kohtaaminen heidän kanssaan, kun olin 5-vuotias, ei ole mitään ihmisen rakentamia ajoneuvoja, on ruumiita ja keskuudessamme on eläviä avaruusolentoja. Israelin hallitus tietää kaikesta näkemästäni, samoin #NSA. Minulla oli valokuvia, jotka otin #MINOX-kamerallani, joka varastettiin 57. asunnostani New Yorkissa. Odottakaa kun löydän negatiivit.

Vau! Niin käy aina, kun joku saa hyvän, selkeän kuvan UFOista tai avaruusolennoista — kuville ”tapahtuu” jotain! Onko tämä uskottavaa? Robert Salas, joka on tunnettu UFOs and Nukes -kirjasta, sanoo uskovansa Uria. Siinä se siis on! Onkohan Hal Puthoffilla mitään sanottavaa vanhan kollegansa väitteistä?

Uri Geller sanoo, että tämä Tik Tok -video elävästä avaruusolennosta on aito!

 

[Päivitys 9. heinäkuuta: ufoofinterestin Scott Brando muistuttaa, että vuonna 2020 hän osoitti meille, että tämä ”muukalaisvideo” on Shaban Havuzsalimin tunnustettu ”taiteellinen luomus”.]

Ne meistä, jotka eivät ole ufotulokkaita, ovat hyvin tietoisia niistä ajoista, jolloin olemme käyneet tämän kaiken läpi ennenkin. Merkittävimpiä olivat tunnetun UFO-tutkijan Leonard Stringfieldin (1920-1994), joka työskenteli NICAPin, MUFONin ja CUFOSin kanssa, monet väitteet. Stringfield alkoi 1970-luvulla tutkia väitteitä ”pudonneista lautasista”, ja näyttää siltä, että mitä useammat ihmiset kuulivat hänen tutkimuksistaan, sitä useammat ihmiset esittivät tällaisia väitteitä. Tässä on ote Stringfieldin haastattelusta vuodelta 1978:

useaan otteeseen viimeisten 30 vuoden aikana UFOt ovat syöksyneet maahan ja niistä on otettu kuolleiden olentojen ruumiit. Ruumiit on tutkittu ja säilötty. Lähteeni kuvaavat olentoja noin metrin tai kahden metrin pituisiksi ja ihmismäisen näköisiksi. ….. Viime aikoina olen saanut yhä enemmän raportteja luotettavilta sotilashenkilöiltä, jotka väittävät nähneensä kaiken tämän omakohtaisesti….. On olemassa onnettomuus vuodelta 1948, toinen vuodelta 1951 tai 52, jokin vuodelta 1953, yksi vuodelta 1958 ja kaksi tapausta 70-luvulla.

Tämä julkaistiin neljäkymmentäviisi vuotta sitten, lähes kymmenen vuotta ennen kuin nykyinen julkkis ”ilmiantaja” David Grusch syntyi.

Tässä Stringfield kertoo, että hänellä on yhteensä 24 eri lähdettä, joista tosin vain neljä on omakohtaisia todistajia. Kun Jacques Vallee puhui Stringfieldin kanssa vuonna 1989, ”omakohtaisten” lähteiden määrä oli tiettävästi noussut 37:ään.

Ja mitä on tapahtunut kaikille näille ”ilmiantajille” ja salaisille ET-projekteille, joiden parissa heidän oletettiin työskentelevän? Haihtuivatko ne kaikki vain historian sumuun?

Stringfield ei tietenkään ollut ainoa, joka sai huomiota väittämällä tietävänsä pudonneista lautasista ja kuolleista avaruusolennoista. Vuonna 1974 Robert S. Carr nousi otsikoihin kertomalla tarinoita avaruusolentojen ruumiista, jotka olivat syväjäädytettyinä Wright-Pattersonin ilmatukikohdan Hangaari 18:ssa Ohiossa. Ja tietysti Frank Scullyn vuonna 1950 ilmestyneessä kirjassa Behind the Flying Saucers esitetty kuuluisa huijaus, jossa väitettiin lautasen syöksyneen maahan Aztecin lähellä New Mexicossa vuonna 1948.

Ymmärrätte siis, miksi ne meistä, jotka ovat perehtyneet UFOjen historiaan, sanovat tässä asiassa: ”Samaa vanhaa, samaa vanhaa!”.

Ja nyt, ihan huvin vuoksi, tässä on lentolautasfyysikko Stanton T. Friedman ennustamassa lähestyvää ’UFO-paljastusta’ vuonna 1968, viisikymmentäviisi vuotta sitten!

Dallas Times Heraldista

 

Artikkelin julkaissut badufos.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.