Lonnie Zamoran UFO-tapaus

Lonnie Zamoran tapaus oli kolmannen asteen UFO-kohtaaminen joka tapahtui perjantaina 24. huhtikuuta 1964, join kello 17.50 Socorron lähistöllä New Mexicossa.

Useat silminnäkijät raportoivat tapauksesta vaiheita ja aspekteja, joihin kuului mm. aluksen saapuminen, epäilyttävä liekki ja tapauksen jälkeen jättämät fyysiset todisteet.

Lonnie Zamora, New Mexicon osavaltion poliisiviranomainen, oli palveluksessa tuohon aikaan. Hän pääsi lähimmäksi esinettä ja on esittänyt yksityiskohtaisimman todistuksen tapauksesta.

Jotkut fyysiset todisteet kohtaamisesta — palanut aluskasvillisuus ja maaperä, painaumat laskeutumisesta, ja metalliset raapaisujäljet hajonneessa kivessä — tutkittiin jälkeenpäin ja analysoitiin armeijan UFO-tutkijoiden, lainvalvojien ja siviilissä toimivien UFO-tutkijoiden toimesta.

Kohtaaminen ja sen jälkeen jättämät todisteet ovat edelleenkin arvostettu erääksi parhaimmin dokumentoiduista UFO-raporteista.

Tapausta tutki myös USA:n armeija, ilmavoimat ja FBI, ja siitä puhuttiin myös massamediassa.

Tämä oli yksi niistä tapauksista joka auttoi astronomi J. Allen Hynekia, erästä ilmavoimien päätutkijoista, kääntämään päänsä uskomaan UFOihin.

Pitkällisten tutkimusten jälkeen Project Blue Book ei kyennyt löytämään tapaukselle tavanoimaista selitystä ja listasi sen ”tuntemattomaksi”.

Artikkelin julkaissut UFO Sighting Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.