Magén UFO-törmäys Rio de Janeirossa

Magén kaupunkiin Rio de Janeirossa on väitetty törmänneen UFO toukokuun 12. päivänä 2020. Tapaus sai julkisuutta brasilialaisessa mediassa ja muuttui trendiaiheeksi sosiaalisessa mediassa, mutta paikallisilta viranomaisilta tai ilmavoimilta ei ole tullut ulos mitään tiedotetta tapauksesta.

Monet huomauttivat, että maahansyöksy tapahtui IMBEL-alueella (Indústria de Material Bélico do Brasil = Brazilian armeijan materiaalituotanto), jossa kuultiin aseiden laukauksia ja räjähdyksiä, mikä on erittäin epätavallista.

Nainen IMBELin sisäänkäynnillä näki ihmisiä (mahdollisesti työntekijöitä) lähtevän pois paikalta ja kysyi heiltä UFO-tapauksesta. Eräs heistä nyökkäsi ja sanoi ”kyllä”.

Jotkut sanovat, että UFO ammuttiin alas, jotkut sanovat sen syöksyneen maahan. Se piti suurta melua törmätesään. Helikopterit ja lentokoneet pyörivät jonkin aikaa, ja armeijan kulkuneuvoja nähtiin alueella 24 tuntia. Mutta onko se totta? On hyviä syitä olla erittäin varovainen tämän tarinan kanssa.

Allaolevalla videolla on useita videoita, jotka silminnäkijät ovat kuvanneet.

Toisella videolla Richard Dolan analysoi väitettyä UFO-törmäystä.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”Magén UFO-törmäys Rio de Janeirossa”

  1. ”Magén kaupunkiin Rio de Janeirossa on väitetty törmänneen UFO toukokuun 12. päivänä 2020.” Ainakin neljä helikopteria nähtiin hetken kuluttua UFOn jälkeen.

    Tyypillisesti UFO onnettomuuden sattuessa paikalliset viranomaiset ja armeijan ilmavoimat pyrkii salaamaan heti tapauksen kun kyseessä on UFOn maahansyöksy. Sekin voi olla mahdollista että UFO ammuttiin alas, koska videolla kuuluu ammuntaa ja räjähdyksiä ja jotkut todistajat sanovat sen syöksyneen maahan. Onnettomuus alueella on Brazilian armeijan materiaalituotanto, jossa kuultiin aseiden laukauksia ja räjähdyksiä, mikä on erittäin epätavallista.

    Ensimmäisen videon alkuvaiheessa näkyy taivaalla useita tunnistamattomia nopeasti kulkusuuntaansa vaihtavia valopalloja. Vaikuttaa siltä että armeija ampuu niitä ja hutilaukaus räjähdykset tuottaa savupöllähdyksiä taivaalle. UFOn todistajat kertovat nähneensä bussikokoisen pannun kannen muotoisen esineen. Materiaaliteollisuudessa monet ihmiset totesivat, että se kaatui lähellä aluetta, jolla on UFO-törmäys päivästä lähtien ollut paljon laukauksia ja räjähdyksiä. Lisäksi nainen IMBELin sisäänkäynnillä näki ihmisiä (mahdollisesti työntekijöitä) lähtevän pois paikalta ja kysyi heiltä UFO-tapauksesta. Eräs heistä nyökkäsi ja sanoi ”kyllä”. Google Mapsissa on samaan aikaan häiriö alueella ja jotkut todistajat sanovat että häiriö saattaa liittyä ufoon.

    Jotkut ihmiset sanovat että on vuosipäivä IMBEL, mikä ei ole totta, koska virallinen vuosipäivän avaamispäivä on 14 heinäkuuta 1975, joka on vasta kahden kuukauden päästä.

    Armeija tyypillisesti voi kuitenkin yrittää vääristellä UFO-onnettomuus asiaa ja vedota ammuntaan ja räjähdyksiin alueella, jossa on heidän omaa materiaalituotantoa. Helikopterit ja lentokoneet pyörivät onnettomuus alueella jonkin aikaa, ja armeijan kulkuneuvoja nähtiin alueella peräti 24 tuntia. Tämä viittaa vahvasti siihen että armeija saattoi ottaa UFOn haltuun 24 tunnin aikana ja kuljettaa sen pois onnettomuus alueelta. Brasilian armeija ei tietenkään anna mitään tiedotetta tästä UFO-tapauksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.