Mahdollinen UFO-törmäys ja omituista aktiviteettia Yellowstonessa

Silminnäkijä nimeltään Shawn Yellowstonesta sanoo nähneensä massiivisen tunnistamattoman esineen törmäävän Yellowstoneen huhtikuun 18. päivänä 2016, ei kovin kaukana Super-tulivuoresta.

Vaikka tietoa ei tapauksesta ole enempää, tämä sai aikaan huhumyllyn sosiaalisesa medisassa että kyseessä oli UFO joka lensi taivaalta ja törmäsi Yellowstoneen.

Youtubessa julkaistu video väitetystä törmäyksestä näyttää vain savuvanan, ja voidaankin miettiä onko kyseessä lentokoneen jälkeensä jättämä vana.

Tuntuu siltä että kyseessä ei ole UFO, mutta jotain Yellowstonessa on kuitenkin käynnissä.

Yellowstone on maailman eniten monitoroituja ja seismisesti tarkkailtuja alueita planeetalla ja joku haluaa käyttää sen energiaa Yellowstonen Super-tulivuoren tuhoamiseen. Suunnittelevatko jotkut tahot false flagia?

Useita päiviä sitten kaksi hälyttävää kirjettä geologilta ja geofyysikolta vastaanotettiin jotka tutkivat kasvanutta tulivuoriaktiviteettia Yellowstonen alueella.

Näiden kirjeiden konteksti tukee ideaa mahdollisesta false flagista.

Alla on joitain geologin juttuja. Hän on allekirjoittanut NSA:n kanssa vaitiolosopimukseen joka johtaa suoraan vankilaan ilman käsittelyä:

”Näyttää siltä kuin liuskeöljykaverit kokeilisivat, toisin sanoen, joku yritti arvioida voisivatko he saada aikaan purkauksia Yellowstonessa.”

”Entinen kollega joka on tutkinut samaa aluetta sanoi, että he havaitsivat elektromagneettista häirintää alueella. Se oli hänen ajatuksensa että suuri purkaus voitaisiin saada aikaan suorilla elektromagneettisen säteilyn muutoksilla.”

Tulivuorenpurkaukset Ecuadorissa eivät ole luonnollisia ja seuraa mitään ennustettua käyttäytymismallia. Geologi ja hänen kollegansa uskovat, että nämä ovat keinotekoisesti luotuja ja voivat olla testi siitä mitä Yellowstonessa tulee tapahtumaan.

Kannattaa lukea nämä kaksi kirjettä seuraavan linkin takana: thecommonsenseshow.

Alla video väitetystä UFO-törmäyksestä Yellowstonessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.