Marsiin törmännyt 190 metriä leveä UFO NASAn kuvissa

Medusae Fossae -muodostelma on planeetta Marsin suuri geologinen yksikkö jonka alkuperä on tuntematon. Se on nimetty kreikan mytologian Medusan mukaan. ”Fossae” on latinaa ja tarkoittaa ”juoksuhautaa”. Tämän pinta on tuulen kuluttama, kuten monet muut samanlaiset havainnot.

Vuonna 2000 Mars Global Surveyor otti monia kuvia Medusae Fossaen muodostelmasta ja Steve Wingate, NASAn kuva-asiantuntija löysi erittäin epätavallisen esineen puoliksi hautautuneena Marsin maaperään. Tämä näyttää olevan pintaan törmännyt avaruusalus.

Huolimatta kovista ponnisteluista saada tämä uskomaton julkinen kuvalöytö katoamaan mystisesti useita kertoja hänen sivuiltaan, yllättävästi kuva (MOC kapeakulmakuva M11-01534) joka on julkaistu lokakuun 16. päivänä vuonna 2000 on jäänyt pyörimään NASAn servereille.

Jos tarkastellaan törmäyspaikkaa, näemme että UFO, joka on noin 190 metriä leveä, on osunut pintaan matalassa kulmassa ja näin hautautunut puoliksi Marsin pinnan alle.

Ilmeisesti Medusae Fossaen muodostelma on vaara-alue avaruusaluksille sillä korkearesoluutioisen stereokameran  (the High Resolution Stereo Camera, HRSC) ESAn Mars Express -aluksella vuonna 2005 ottamassa kuvassa näkyy mahdollisesti toinen törmännyt UFO.

UFO joka näyttää hieman Stealth-hävittäjältä sijaitsee toisessa paikassa Medusa Fossaen muodostelmaa.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on että mystinen alue ei anna melkein mitään tutkahavaintoa, ja tästä syystä sitä kutsutaan ”stealth”-alueeksi.

Linkki Mars Global Surveyor -kuvaan: http://www.msss.com/moc_gallery/m07_m12/images/M11/M1101534.html

Linkki ESAn Mars Express -kuvaan: http://www.esa.int/Our_Activities/Space_Science/Mars_Express/The_Medusa_Fossae_formation_on_Mars

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.